Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Spelen som får det att hetta till i sexlivet

Vardagen kan många gånger vara grå och trist.
Men låt inte ert sexliv avspeglas av det, kom ur vardagslunket och få liv i sexet igen.
Här är lösningen som kommer få er njutning tillbaka.

Hitta allt inför alla hjärtans dag här

Känner ni att den där gnistan och magin er emellan har slocknat lite och att luften till sex sakta har tynat bort i vardagens bestyr? Det är inget skäl till att tveka på er relation, utan fullt normalt att lusten inte alltid är där. Men om viljan till närhet finns, och kärleken till varandra med, då kan ni börja hitta tillbaka till mysiga stunder med varandra igen.

Ett utmärkt sätt att återfå lusten utan att det behöver kännas krystat eller ”tvingat” är att spela spel. På så vis kan ni lätta upp stämningen, och även hetta upp lusten, på samma gång.

Spel som både kan utmana er i olika positioner, få er att samtala kring sex och bjuda på både skratt och många pussar.

Sexy Truth Or Dare For Couples Who Dare To Play Dirty

Genom de olika utmaningarna, sanning eller konsekvens (så klart alltid med ett medgivande) kommer ni närmre varandra, både emotionellt och fysiskt. Ni utmanas att testa nya sätt att njuta av varandra och lär känna varandra och era kroppar på nya spännande och kittlande sätt.

Do you want to play? Truth or Dare – Naugthy Sex Game For Couple

Samma koncept på den förra, genom sanning eller konsekvens blir ni mer intima och hittar nya sätt att njuta av varandra, med varandra.

Sex Games for Couples: The Illustrated Guide to Naughty Games, Dirty Role Playing and Sex Toys

Detta är det optimala spelet för er njutning. Med både kortspel, spännande rollspel, kittlande och erotiska matspel och kort med olika sexställningar för att bara nämna några av alla inkluderande spel. Ni hör ju – om ni inte kommit på veckor, så lär det garanterat gå nu.

Sex Snap: A Card Game for Unashamed Adults 

Ett roligt spel man både kan spela med kompisgänget med kläderna på för många skratt, eller tillsammans för att hitta.nya roliga positioner.

Hitta fler spel här som får er komma närmre 

Läs mer:

Allt ni behöver för en kväll i kärlekens tecken

Få lusten tillbaka – 6 knep som kryddar sexlivet

Sätt krydda på ditt kärleksliv