Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Sprid skratt istället för skräck på halloween

Halloween behöver inte enbart innebära kalla kårar och skräckinjagande outfit, det kan även vara läskigt knasiga utklädnader. Vill du sprida skratt istället för skräck och göra mer bus så har vi dräkterna för dig.

På Amazon.se kan du hitta ett brett sortiment av dräkter för stora som små

Efter en tid i pandemin bör den första högtiden utan restriktioner firas ordentligt. Den tiden är dock halloween, tiden vi spökar ut oss till oigenkännlighet. Men nu kanske vi känner oss mätta på mörker och har mindre lust med fakeblod och otäckheter. Mer än någonsin kan vi behöva humor och glädje i våra liv, så varför inte skippa mörkret på årets mörkaste högtid och fira den med skratt bland all skräck.

Och humor ligger i betraktarens sinne, från vitsar till satir. Bara din fantasi kan sätta gränser för hur du tolkar in humor i din utklädnad.

De roligaste outfiten till halloween:

Uppblåsbar T rex, JASHKE

Pris: 518 kronor

Med skräckblandad förtjusning kommer du mottas på festen med den uppblåsbara kostym. Det må vara en svettig kostym men du kommer vara ballast på dansgolvet.

Här kan du klicka hem dräkten

Hummer, Fiestas Guirca

Pris: 326 kronor

Gillar du lyx, lyx, lyx? Då kanske en hummer är något för dig på halloween? Hummer är iallafall läskigt gott…

 

Här kan du klicka hem dräkten

Among Us uppblåsbar kostym, N/A

Pris: 415 kronor

Under pandemin spelade allt fler mobilspelet Among us, kanske just för att det krävs att man är fler spelare för att kunna spela och att det således blev en socialräddning. Varför då inte klä ut sig till en karaktär som minskade tristessen under den värsta tiden av pandemin? Och dessutom bjuda på en del skratt på festen.

Här kan du klicka hem dräkten

Varmkorvkostym, fdsfa

Pris: 263 kronor

En korv i all sin enkelhet. Du kommer nog bli väldigt populär mot småtimmarna i denna dräkt.

Här kan du klicka hem dräkten

 

Uppblåsbar dinosauriekostym, ‎XINGYU

Pris:674 kronor

Vem har inte velat sitta på en dinosauries rygg? Låt det bli verklighet för en kväll, du och din dino kommer minst sagt få blickar som den superduo ni är.

Här kan du klicka hem dräkten

Pumpakostym, PUYEI

Pris: 189 kronor

Vill du hålla kvar i halloween temat men skippa det läskiga? Då är en pumpadräkt det optimala valet för dig. Både söt, rolig men med en uns av skräck blir dräkten den optimala för kvällen.

Här kan du klicka hem dräkten

Här kan du hitta fler roliga, och läskiga, kostymer till halloween