Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

De stickade tröjornas årstid

Det finns inget bättre sätt att göra sig redo för det kommande murriga vädret, än att armera sig med en hög av mysiga stickade tröjor. Stickade tröjor är både otroligt bekväma och praktiska, eftersom de ofta fungerar till alla situationer. Det här är våra favoriter när 2021 blir 2022.

På amazon.se hittar du allt du behöver i klädväg för att ta dig an hösten på bästa sätt

Med drastiskt sjunkande temperaturer, börjar det bli dags att lägga undan sommargarderoben. De dagar med +25°C är förbi för i år och snart kommer parkerna vara fyllda av löv i sprakande färger. Vi rekommenderar att ta tillvara på omgivningens färger genom att färgkoordinera övriga kläder. Naturligtvis behöver du inte färgmatcha jackan med löven, men det brukar vara förnuftigt att skifta färgskala en aning. Från en ljusare palett till en mörkare. Out with the old and in with the new. De mjuka och stickade plaggens högsäsong är i antågande – och du lär vilja ha fler alternativ än ett.

Så vilka sorters stickade tröjor ska du värma upp med i höst?

Det svenska mysiga arvet
Det kommer, under hösten, finnas tillfällen då du vill ha en lyxig stickad tröja. Denna från Fjällräven har en flexibel passform och ribbstickade muddar i ärmslut, krage och nederkant. Det är en grovstickad tjocktröja, med ett instickat mönster. Typiskt för Fjällräven. Den är gjord i en mjuk ull, som garanterar hög mysfaktor. Naturligtvis kommer den i två färger, för den som inte kan låta bli att klicka hem en av varje.

Fjällräven
Pris: 1597 kronor

Här kan du köpa den här tröjan

Fjällräven
Pris: 1597 kronor

Här kan du köpa den här tröjan

Den retro-inspirerade stickade västen
ZZLBUF har ända sedan början varit alpinisternas go-to-märke för lättillgänglig lyx och estetik. Denna stickade väst är en hyllning till preppy-modet på amerikanska universitet, och har en tydlig retro-inspirerad design. Det här är en självklar höstfavorit, eftersom den fungerar att bära överallt. Både i skidstugan och till skolan.

ZZLBUF
Pris: 177 kronor

Här kan du köpa den här västen

Det mysiga alternativet
N/P är ett nytänkande, fräscht klädmärke som på dess korta tid redan börjat utmana de större giganterna. Denna tröja är designad i en rak, modern passform och har en chunky crewneck. Färgen är precis sådär höstigt kall som vi vill att de skall vara under hösten. Bär den tillsammans med ett par raka, höglivade skinnbyxor. Gärna i en mörkare ton. Det kommer lira riktigt bra tillsammans.

N/P
Pris: 202 kronor

Här kan du köpa den här västen

Vill du bläddra bland ett större utbud höstkläder – klicka då här