Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Stor guide – allt du behöver för fotbollsfesten

Sommar, sol och högklassig fotboll står på schemat för många av oss den närmaste tiden.
Men ingen fotbollsfest utan rätt prylar.
Här guidar vi dig till en lyckad tillställning när du har vänner och familj på besök för att heja fram Sverige.

Här kan du hitta din nya TV till fotbollsfesten på Amazon.se

Sommaren är här och från norr till söder gör vi oss redo i våra stugor för en blågul fotbollsfest. Att arrangera bjudning för vänner och familj när det kommer till viktiga matcher är i många sammanhang närmast högtidligt, särskilt när vårt landslag ska spela och alla samlas under samma flagg.

Med sådana sommardagar i annalkande medföljer ett ansvar i att ha koll på att hemmet är utrustat med allt vad en heldag med kompisgänget innebär. Du vill helt enkelt inte vara den som tvingas tillkännage att det uppstått teknikstrul med tv:n, att alla hamburgarna blir sena till matchstart eller att drycken inte hunnit kylas. Det är mycket som ska klaffa för att det ska bli en fotbollsfest utan sura miner och innan matchresultat kommer in i bilden vill du ha gjort ditt för att humöret ska hållas uppe i sällskapet.

Här går vi igenom det viktigaste att tänka på inför fotbollsfesten – och tipsar om prylarna som förgyller sommaren med familj och vänner.


Kristallklar dramatik – Samsung TU8079

Kärnan i fotbollsupplevelsen om du inte kan vara på plats på själva arenan och heja fram laget. En tv med skarp bild, stor nog att se detaljerna i spelet och med bra ljud ger dig och polarna förutsättningarna för att fångas av dramatiken på riktigt och komma så nära avgörandet som möjligt.

Så vad ska du göra för att uppdatera dig på tv-fronten? Till att börja med måste du se till vad dina behov är och vara ärlig med dig själv. Det kommer en tid efter sommarens fotbollsmatcher också och då vill du förmodligen ha en tv rustad lugna för serie- och filmkvällar också. Kristallklar bild med 4 k-upplösning kan låta saftigt, men det tack vare den stora marknaden finns det nu faktiskt alternativ som uppfyller detta och samtidigt inte tömmer bankkontot helt. Samsung TU8079 (55-tum) är ett en sådan tv – god nog så att det räcker och blir över för fotbollsfesten och ett säkert alternativ för bästa möjliga upplevelse av den där filmen du bara måste se.

Här kan du läsa mer om och köpa Samsung TU8079.


Pubkänsla hemma – Krups ölmaskin

Med sommarvärme i luften och en nervkittlande match på tv:n är en kall dryck nära till hands och en ordentlig fotbollsfest förtjänar ju något extra. Något kan imponera på polarna som kommit över och ökar känslan av ha hamnat precis rätt plats dagen till ära. Det finns en rad olika vägar att gå för att uppnå den typen av jubel från sällskapet – men frågan är om inte ölmaskinen tar priset.

Krups VB700E00 öltender är ståtlig i sitt utförande och leveransen är svalkande perfektion. Kannan är kyld till precis 4 grader och designen gör att glaset kan lutas vid 45° för perfekt häll. Vill du unna dig pubkänsla på hemmaplan är det här något för dig med andra ord.

Här kan du läsa mer om och köpa Krups VB700E00.


Grillat till matchen – Weber kolgrill

En heldag ute i solen med vänner eller familj kräver mat i magen och vad passar bättre än grillat till matchen? Grillning är sommar och sommar är grillning. Korv, kött eller hamburgare – ja, nästan vad som helst passar att lägga på grillen och bjuda på en varm dag i goda vänners lag.

Men det ska vara enkelt och smidigt för dig som står bakom grillen och ska leverera burgarna, vilket kräver en stabil grill som gör sitt jobb. Weber 1321004 träkolgrill är extremt värme- och korristionsbeständig tack vare porslin av högsta kvalitet. Den är enkel att använda och värmecirkulationen under locket gör kött och allt du kan tänkas vilja grilla blir jämnt och fint på alla sidor.

Här kan du läsa mer om och köpa Weber 1321004 träkolgrill.


Trixa med trasan – Adidas fotboll

Det är inget att skämmas för. Även om din egen fotbollskarriär såg sina bästa dagar för länge sedan så kan vem som helst bli sugen på att trixa med trasan i halvlekspausen efter att ha sett de verkliga proffsens konster. Kanske har du till och med lite gamla takter som sitter i och kan tunnla polaren hemma på gräsmattan.

En ny fotboll kommer alltid till användning, åtminstone fram tills dess att någon fått en rejäl snedträff och kulan hamnar långt in i skogen eller ner i sjön.

Här kan du köpa Adidas Men’s Unifo Trn.


Lyx i din trädgård – badtunna

Låt oss presentera en svalkande bubblare för den ultimata fotbollsfesten. Något för dig som vill gå all in i sommar – badtunnan. Det här höjer din trädgård till en helt ny nivå och bjuder in till bad för dig och vännerna. Innan, under eller efter match – med den här på din tomt så blir du snabbt kvarterets stora kung av såväl festliga tillställningar som lugna stunder. Införskaffar du denna kan du helt enkelt räkna med att höra från dina bekanta lite oftare i framtiden.

Läs mer om och köp Festnight Poly rotting badkar här.

Här kan du hitta ett brett utbud av tv-apparater för fotbollsfesten på Amazon.se