Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Stora reaguiden inför Black week

Black friday, black week och cybermonday. Ja reatiderna närmar sig med stormsteg och pulsen stiger hos många shoppingsugna. Men begå nu inte samma reamisstag ni gjort år efter år med prylar som bara läggs på hög. Börja handla smart, för att fynda på riktigt, slippa stressen och inte belasta planeten i onödan. Vi lär dig hur.

På Amazon.se kan du fynda elektronikprodukter till pangpris

Nu närmar sig den stora reaveckan som inleds med den sista fredagen i november. Ja vi pratar förstås om ”Black friday” och ”Blackweek”. Tidigare sparade vi våra slantar inför den stora mellandagsrean, som många gånger mest kändes stressfylld då den klämdes in mellan julstöket och nyårsspektaklet. Nu kan du istället fynda julklapparna till pangpris, investera i nya prylar till hemmet eller unna dig något du länge suktat efter. Men för att undvika att du ska gå lika mycket bananas som rean så har vi den optimala guiden för att handla smart under den värsta reahetsen. Tänk kvalitet framför kvantitet och skriv ner vad du planerar att fynda på rean. Överlista hetsen och klicka hem den där nya tv:n du spanat in sedan länge eller de där hörlurarna din dotter önskat i julklapp till riktiga fyndpriser.

Gör research innan

En god idé för ett genomtänkt köp är att läsa på ordentligt innan. Jämför både pris och produkten mot andra produkter i samma kategori. Spara sedan den produkt du tänkt köpa så du lätt kan klicka dig in när rean väl är gång. Är du ute i god tid kan du även gå till en fysiskbutik för att känna, klämma och ställa frågor innan du bestämt dig för ett köp. Fynda sedan varan till bäst pris under rean.

Planera dina köp

Gå igenom vad du är i behov av att köpa och skriv ner en lista. När du väl har det nedskrivet kan du söka runt på produkterna och bokmärka så att du är redo att klicka hem produkterna när rean väl är igång- utan att bli distraherad av andra saker som är på rea. På så vis minskar du både stressen, sparar tid och du minskar risken för onödig konsumtion för dig och planeten.

Köp bara sånt du annars planerat att införskaffa

Lockas inte av två för en eller den tredje varan på köpet. De må vara lockande med ”gratisvaror” men skulle du annars betalat för samma produkt? Och behöver du verkligen alla tre ting? Förmodligen blir det bara prylar vars enda funktion blir att ta plats i ett skåp fyllt av ting du inte använder men tänker att du kanske har användning av en dag- vilket med all sannolikhet inte kommer ske. Så även om reor lockar, och att du kan få prylar gratis, så håll dig till din inköpslista. Då blir du den riktiga reavinnaren.

Kvalitet framför kvantitet

Glöm ”passa på” och tänk ” äntligen kan jag köpa den där saken jag sparat till så länge”. Se inte rean som ett tillfälle att gå loss på saker du annars inte hade tänkt köpa för att ”det är ju så galet billigt”. Se det som ett tillfälle istället att köpa den där kvalitetsprodukten du spanat in länge, läst på om och sparat till, men få det till ett bättre pris även om du hade kunnat köpt det en helt vanlig dag med.

Populära kvalitetsprodukter att fynda under Blackweek 

Elsparkcykel, Xiaomi

Pris: 4 653 kronor

Börjat resa in till jobbet igen och tröttnat på bilköer eller att trängas i kollektivtrafiken? Då kan en elsparkcykel vara något för dig. Varför inte fynda en under black week?  Men glöm inte hjälmen hemma och kör med vett. Denna elsparkcykel går upp till 25km/h- så ta det försiktigt ute på vägarna.

Här kan du klicka hem elsparkcykeln

 

 

Airpods, Apple

Pris: 1 278 kronor

Ett par trådlösa hörlurar är vardagshjältarna vi inte visste att vi behövde. Inget trassel eller krångel, smidig uppkoppling- men glöm för guds skull inte det laddningsbara fodralet…

P.s ett par trådlösa lurar är en optimal julklapp till tonårsdottern- eller – sonen.

Här kan du klicka hem hörlurarna

Macbook air 2020, Apple

Pris: 14 790 kronor

Har din eller familjemedlemmens dator börja sjunga på sista versen? Då kan denna macbook air vara den gyllene ersättaren. Med upp till 20 timmars batteritid kan du vara på språng utan att behöva oroa dig över att datorn plötsligt ska slockna. Dessutom har den en åttakärnig processor som ger upp till 2,8 gånger snabbare prestanda så att du kan tugga dig igenom arbetsflöden snabbare än någonsin. Den har även ett minne på 8 GB samt smidig och snabb SSD-lagring öppnar appar och filer på ett ögonblick. 13,3-tums Retina-skärm med en ljusstyrka på upp till 500 cd/m² ger färgstarka och detaljrika bilder. Den är även utrustad med FaceTime HD-kamera som har avancerad bildsignalprocessor för klarare och skarpare videosamtal- perfekt på den nya digitala arbetsmarknaden.

Här kan du klicka hem datorn

Trådlösa hörlurar , Sony

Pris: 3 002 kronor

Dessa lurar är för dig som vill sluta dig in helt i din egna värld. Med branschledande brusreducering stänger dessa lurar ute fler ljud på både medel och hög ljudfrekvens. Hörlurarna kan kopplas ihop med två Bluetooth-enheter på samma gång och har en battertid på 30 timmar- perfekt för långa resor eller en 24-timmars vandring.

Här kan du klicka hem hörlurarna

Kap- och geringssåg med utdragningsfunktion GCM 8 SJL, Bosch Professional.

Pris: 3 218 kronor

Är ni i fullgång med renoveringen hemma? Då kan denna kap-och geringssåg vara fyndet för er. Med en 1600-wattsmotor går renoveringen smidig. Sågen har många användningsmöjligheter tack vare stor kapkapacitet både vertikalt och horisontellt. Sågen har även en 2-punkts dammutsug för att du ska kunna arbeta dammfritt och ha en ren och hälsosam arbesmiljö. Som om det inte var nog så är kapsågen mycket enkel att flytta tack vare den låga vikten på endast 17,3 kg. Dessutom medföljer flera tillbehör: GCM 8 SJL, 1x sågklinga (Optiline Wood, 216 x 30 x 2,8 mm, 48), klämma, kartong

Här kan du klicka hem slip-och sågmaskinen

Nintendo Switch Neon Blue & Neon Red V2 , Nintendo

Pris: 2 950 kronor

Perfekta fyndet för familjen på språng- ett nintendo switch! Nu kan ni krypa ner framför ett spel vart ni än befinner er med denna spelkonsol. Med en multi-touch- skärm på 6,2 tum kan ni spela i skogen som på språng i staden. Nintendo switch har både HDMI och USB -anslutning och kan användas kopplat till tv:n, placerat på ett bord eller i handhållet läge. Joy-Con-controller med HD-vibrationsfunktion för en realistisk spelupplevelse.

Här kan du klicka hem produkten

Här kan du spana in ett stort utbud av ljudelektronik