Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Surroundljud – maxa upplevelsen framför TV:n

Du kommer hem efter en lång dag och är trött i kroppen, men trots det ser du fram emot kvällen. För du vet vad som väntar.
Surroundsystemet Sonos Arc är inkopplat och kvällen kan börja.

Här kan du jämföra surroundljud från flera olika aktörer

När arbetsdagen är färdig på fredagen och du loggar ut för helgen kan du vara säker på att en jäkligt bra kväll står på agendan. För du har precis investerat i ett sprillans nytt surroundsystem. Omvärlden stängs ute, stress och press försvinner. Nu är det bara du och din TV – uppgraderad med 2022:s bästa ljud.

Sonos Arc använder sig av Sonos kraftfulla mjukvaruplattform för att leverera årtiondets mest omslutande upplevelse. Sonos Arc erbjuder ett fylligt ljud. Ja, Sonos Arc är skapad för att kunna leverera ljud i 3D. Det innebär att det gör att det känns som att vara på plats där handlingen utspelar sig. Hur det kommer sig? Tack vare Arcs akustiska design kan ljudet nå dig från alla håll. Du får en extra bred ljudbild och imponerande bas med dramatisk tydlighet, detaljrikedom och djup.

Dessutom kan du styra systemet med den nya Sonos-appen, den vanliga fjärrkontrollen till tv:n, rösten via Google Assistent, Apple AirPlay 2 bland annat. Det är smidigt. Utöver det kan du såklart också koppla Sonos Arc till Sonos Sub och två One SL, som surroundhögtalare för en ännu fetare upplevelse.

Här kan du köpa Sonos Arc hemmabiosystemet

SAKOBS TV Soundbar har 2 kraftfulla fullskalade högtalare som producerar ett imponerande stereoljud av hög kvalitet med låg distorsionsgrad som inte överstiger 0,3% även vid maximal volym (inte som de billiga soundbarerna därut). Uppgraderad till 50 W RMS, 5x mer kraftfulla än de flesta 2 x 5 W mini ljudbar eller 2,4 watt PC-högtalare; mer än 110 dB ljudtryck för djup bas i CD-kvalitet.

Dessutom erbjuder Sakobs TV Soundbar tre olika equalizer-lägen att välja mellan, inklusive film, musik och TV-läge, som gör skillnad och ger en fenomenal ljudupplevelse trots det lilla priset. Filmläget ger dina filmer ett högre surroundljud. TV-läget ger extra klarhet och melodi för din uppspelningslista och ger skarp och tydlig ljuddata. Du kan ställa in läget med de inbyggda övre knapparna eller med den medföljande fjärrkontrollen.

Här kan du köpa Sakobs TV Soundbar

Söker du någonting som ligger precis mittemellan i pris? Då behöver du inte leta längre. För McGrey BSS-265 är surroundsystemet som är lättkopplat, snyggt och bra. Du har en centrumhögtalare som mäter 2 x 4 tum, en woofer som mäter 0,75 tum och satelliter som mäter 6,5 tum. Det genererar en makalös ljudupplevelse, till ett pris som passar de flesta.

Här kan du köpa McGrey BSS-265 surroundsystem

Vill du själv jämföra olika surroundljud? Då kan du klicka här