Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Svalkande skönt – så enkelt fixar du pool hemma

Sommar, sol och stekande värme. Underbart – om du har närhet till ett svalkande dopp.
En allt mer populär lösning stavas portabel pool.
Här tipsar vi om hur din trädgård kan få utlandskänsla och bli ditt förstaval när det kommer till bad under de varma månaderna.

På Amazon.se kan du hitta ett stort utbud av pooler, badtunnor och tillbehör

“Gud, vad varmt det är!”. Ja, vi är duktiga på att klaga på vädret – oavsett årstid och väderlek. Ibland är det kanske befogat, för riktig hetta kräver någon form av möjlighet till svalkning. Men alla gånger har du inte tillgång till en strand med vind som friskar upp och ett hav att guppa omkring i. Eller för all del varken plats eller ekonomiskt utrymme för att bygga en pool med utlandskänsla på tomten.

Under de senaste åren har de portabla poollösningarna därför växt explosionsartat på marknaden. Det finns numera allt ifrån mindre uppblåsbara varianter som fungerar som plaskdamm för de små liven i familjen, till konstruktioner som kan likställas med en större hotellpool, utan att för den sakens skull kosta en hel förmögenhet.

Det är enklare än någonsin att införskaffa och montera sin egna härliga pool i trädgården, som blir din naturliga plats för ett snabbt dopp under de varmare månaderna.

Här tipsar vi om några av de mest populära portabla poolerna på marknaden, som kommer i olika former och utseenden. 


Intex rektangulär pool
Storlek: 260 x 160 x 65 cm
Pris: 665 kronor
När det kommer till portabla pooler handlar allt om dina behov och storleken på din uteplats. Om poolen mest är till för barnen att plaska runt i är detta en solid lösning på sommarvärmen. Den är enkel att montera, men samtidigt stabil och robust med ett slitstarkt PVC-tyg. I den här tas inga vuxna simtag direkt – men den kan likväl vara ett fullgott tillhåll för ett snabbt dopp samtidigt som de lite yngre förmågorna uppskattar ytan att leka omkring i.

Här kan du läsa mer om och köpa Intex rektangulär pool.


Bestway Steel Pro Max Frame
Storlek: 366 x 100 cm
Pris: 5 501 kronor
En rund pool i rottingstil som passar utmärkt in i trädgården, speciellt om övriga utemöbler går i samma tema. Oavsett vad är det en pool som touchar den lite lyxigare känslan och som förutom att fungera som den naturliga platsen att svalka sig på även ger hela uteplatsen ett lyft i sitt utförande. Den är dessutom extremt robust och det medföljer både filterpump samt en säkerhetsstege.

Här kan du läsa mer om och köpa Bestway Steel Pro Max Frame. 


Intex rund pool
Storlek: 366 x 76 cm
Pris: 899 kronor
Inga verktyg behövs för att montera upp den här skönheten, där både vuxna och barn kan ta sig ett välförtjänt dopp i det blå. En vattenkapacitet på 6 503 liter och fungerar med filterpump.

Här kan du läsa mer om och köpa Intex rund pool.


Duerer uppblåsbar pool
Storlek: 241 x 142 x 56 cm
Pris: 999 kronor
En uppblåsbar pool som tillåter mellan tre till fem personer samtidigt. Den här poolen hamnar någonstans mellan kategorin uppblåsbar mindre pool och en större monterbar robust variant. Enkelhet och utrymme i ett, med ett svalkande resultat.

Här kan du läsa mer om och köpa Duerer uppblåsbar pool.


Intex lekpool
Storlek: 218 cm x 188 cm x 99 cm
Pris: 628 kronor
Om du är småbarnsförälder vet du – ibland kan relativt små saker krävas för att bringa stor lycka till ditt barn. Det som i dina ögon är en liten pool, som kanske inte ger dig själv något, kan vara hela världen för en liten krabat. Den funktionen fyller den här lekfulla poolen.

Här kan du läsa mer om och köpa Intex lekpool.

Fler pooler och badtunnor hittar du här!