Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Svårt att sova på sommaren – så enkelt kan det vara

Under månaderna då det är som varmast är det vanligt att sova sämre. Det blir helt enkelt för varmt. Du har provat tunnare täcken för sommaren, bara lakan och inget täcke alls - och inget verkar funka. Du frågar dig själv: hur i löser jag det här? Oroa dig inte. Vi vet hur du ska göra.

Bläddra bland allt som behövs för en sval sommar här

När temperaturen letar sig en bra bit norr om 25°C brukar det få konsekvenser för de flesta som lever i bostäder som inte har en fenomenal air conditioner. Dagtid går det att hantera, eftersom det finns snabba sätt att lösa problemet på. Nattetid däremot är det nästintill omöjligt att låta bli att blåsa fläkten på högsta volym. En korttänkt lösning måhända, eftersom risken att du blir förkyld morgonen därpå är stor.

Här listar vi de saker du behöver för att kunna sova gott, även sommartid

Kyltäcke, Marchpower

Pris: 399 kronor

En viktig faktor till bra sömn under sommaren är att hålla temperaturen du sover i sval. Låt oss leka med tanken att du redan har provat att öppna fönstret eller att ha en fläkt ståendes intill, vad gör du då? För just de tillfällena är ett kyltäcke ett måste. Genom att sänka kroppstemperaturen med -2°C till -5°C  direkt kommer du kunna sova bättre under de varmaste månaderna.

Här hittar du den här produkten

Fläkt, Tristar VE-5951

Pris: 545 kronor

När du lägger dig för att sova vill du inte ligga och vända dig på natten för att du är för varm. Det är obehagligt. Tack vare den här fläktens 85-gradiga vridmoment kommer du nu slippa det, eftersom den sköljer över rummet med sval vind. Dessutom är den tystare än andra fläktar kan vara, vilket är väldigt tacksamt nattetid.

Här hittar du den här produkten

Air Conditioner, SUNTEC

Pris: 2378 kronor (20 % rabatt)

Kommer en riktigt bra AC på rabatt är det inte en dum investering att slå till. I synnerhet inte när du vet hur varmt det varit de senaste somrarna. Fläktarna har ju tagit slut redan i maj. Då gör man klokt i att gardera sig. SUNTEC:s luftkonditionering håller hög nivå, både miljömässigt och kvalitetsmässigt. Den garanterar dig en sval tillvaro, även i juli.

Här hittar du den här produkten

Air Conditioner, Bteng

Pris: 628 kronor

Det här är en perfekt AC för den som inte vill lägga en mindre förmögenhet på luftkonditionering, eller för den som bor i lägenhet och bara vill kyla det rum den befinner sig i. Hur du använder den? Fyll på kallt vatten i behållaren och, för ännu bättre effekt, lägg i isbitar i vattnet. Då får du ett svalt rum på nolltid.

Här hittar du den här produkten

Takfläkt, Zephir ZFS8120

Pris: 372 kronor

Varför slutade man inreda med takfläktar? Det är ju ett absolut måste under sommaren. Dessutom är de ofta diskreta, både till utseende och funktion. För du har 5 hastighetsinställningar att välja mellan på Zephirs takfläkt. Vi rekommenderar att ligga någonstans mellan nivå 1- och 2 under kvällstid.

Här hittar du den här produkten

Bläddra bland allt som behövs för en sval sommar här