Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Nu öppnar Sverige upp – så ordnar du en rejäl fest

Drömmer du om att arrangera en fest utöver det vanliga, med pompa, ståt,
glitter och glamour?
Här listar vi tillbehören som garanterat tar firandet till en ny nivå.

Hitta allt för festen på Amazon.se 

Nu öppnar Sverige upp igen. Från och med den 29 september kan vi räkna med fulla salonger och läktare igen. Även om du haft en strikt coronarestriktiv hållning är det kanske läge att lätta på tyglarna, och bjuda in vänner och bekanta på hemmafest som om det vore i februari 2020?

Hösten är som skräddarsydd för kalas, partyn och fester. När mörkret lägger sig allt tidigare blir det mer naturligt att plocka fram discolampor, doftljus och uppblåsbara instrument.

Här tipsar vi om elva prylar som förhöjer vilken fest som helst.

Partyglasögon
Pris: 255 kronor
Drömmer du om Hawaii men har varken råd eller tid? Du är kanske inte heller sugen på att flyga tvärs över jorden? De här glasögonen, i nio olika utföranden, tar dig till Ka’anapali Beach på nolltid – utan att du behöver förflytta dig. Här snackar vi rekvisita som hjälper till att skapa liv även i den stelaste tillställningen. Går du själv för flamingon, hibiskusblomman eller ukulelen?

Här kan du köpa partyglasögon

Uppblåsbara instrument
Pris: 201 kronor
”Då hördes ett Cat Stevens-darr, till tonerna från en gitarr. Då kom han, grabben med G – ja, en riktig gitarrknäppare.” Vid lägereldar, förfestsoffor och på dansgolv är det många som skrålat med i Magnus Ugglas ”Trubaduren”. Kanske vill du själv vara festens mittpunkt, den där trubaduren som höjer pulsen? Med denna uppblåsbara instrumentuppsättning får du – bland mycket annat – tre gitarrer, tre saxofoner, sex glasögon, fyra mikrofoner och en liten radio. Låt tonerna flöda!

Här kan du köpa uppblåsbara instrument

Ljuslåda med bokstäver och emojis
Pris: 149 kronor
Hur vill du hälsa gästerna välkomna? Med väl utvalda ord eller med roliga emojis? Här har du en LED-ljuslåda som innehåller både bokstäver och emojis (90 stycken). Ger både ett personligt första intryck i din bostad samtidigt som det skapar en viss vintagekänsla. Men glöm inte att köpa till AA-batterier.

Här kan du köpa en ljuslåda med bokstäver och emojis

Selfiepinne med stativ
Pris: 285 kronor
Fånga kvällen och ta en groupie utan att vända ut och in på dig själv för att hitta den perfekta fotovinkeln. Du kan förlänga selfiepinnen till den längd du önskar, från 20 till 80 centimeter. Stödjer de flesta mobiltelefoner och fjärrkontrollen kan anslutas via Bluetooth.

Här kan du köpa selfiepinne med stativ

Doftljus
Pris: 244 kronor
Med detta populära doftljus sprider sig behagliga essenser av vitt te och jasmin, men också lite cederträ, runt om i hemmet. Brinntid på 60 timmar, så du behöver inte vara orolig för att ljuset ska slockna i första taget…

Här kan du köpa doftljus från Woodwick

Popcornbägare
Pris: 74 kronor
Är det kanske läge att kombinera festen med en filmkväll? Ett sätt att skapa biokänsla på hemmaplan är att poppa egna popcorn och sedan stuva ner dem i klassiskt randiga bägare. Detta kit innehåller tolv bägare.

Här kan du köpa en popcornbägare

Discolampor
Pris: 145 kronor
Stilrena spotlights och mysiga ljusinstallationer i all ära – discoljus livar upp i höstrusket och kan få även den mest högröstade dansmotståndaren att börja shaka.

Här kan du köpa discolampor

Engångskamera
Pris: 202 kronor
Placera denna engångskamera från Kodak utan blixt på bordet när det är dags för fest. Ger 39 oförglömliga färgbilder; ett skönt avbrott från scrollandet i sociala medier-tider.

Här kan du köpa engångskameran Kodak Daylight

Sony XB72
Pris: 2 690 kronor
Sony säger det bäst – det djupa basljudet och högtalarbeslysningen får det att kännas som ett stort musikevenemang. En flexibel dubbelriktad installation ger kanonljud var du än placerar systemet. Placera det horisontellt om du vill ha klassisk bergsprängarkänsla och ställ det upprätt om du har ont om utrymme. Högtalaren har inbyggd LED-linjebelysning i flera färger framtill, på sidorna och upptill, pulserande högtalarbelysning på enheten samt blinkande stroboskopbelysning för fler effekter. Det perfekta sättet att skapa en nattklubbsliknande stämning, helt enkelt.

Här kan du köpa Sony XB72

Konfettikanon
Pris: 101 kronor
Ingen riktig fest utan konfetti, och med en champagneflaska som ”sprutar” färgglada folieremsor lär du tveklöst sprida leenden bland dina gäster. En kanonpryl på kalaset, helt enkelt.

Här kan du köpa en konfettikanon i form av en flaska

Dryckeskoppar för festspel
Pris: 184 kronor
Allt fler har börjat upptäcka tjusningen med beer pong, det ikoniska dryckesspelet som en gång i tiden skapades av amerikanska universitetsstudenter. Kul lek som passar oavsett vad ni har i glaset: öl, juice, drink eller läsk. Kittet innehåller 50 plastmuggar, tio pingisbollar och spelkort med tydliga formulerade regler.

Här kan du köpa dryckeskoppar för festspel

Fler partytillbehör kan du hitta här!