Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Ta med dig köket ut i vildmarken

Föreställ dig att du slår läger i ett skogsbryn alldeles intill en spegelblank sjö. Du kokar kaffet och halstrar nyfångad fisk. Känslan av att laga mat under bar himmel är svårslagen. Att bara beskriva det gör det egentligen inte rättvisa. Det är helt enkelt något du måste uppleva.

På Amazon.se hittar du allt du kan tänkas behöva för en dag i det vilda

De senaste åren, möjligen accentuerat av pandemin, har svenskars intresse för naturaktiviteter ökat lavinartat. Vandring, camping och glamping är aktiviteter som nästan varje svensk vill ägna sig åt nu för tiden. Det är inte svårt att förstå varför. Du kombinerar ju flera goda ting: frisk luft, storslagna miljöer och äventyr. Lägg därtill en paus för att laga mat intill en spegelblank sjö. Visst låter det trevligt?

Matlagning i det fria gör något med oss. Det tillåter oss att komma närmre naturen. Det tillåter oss att koppla av. Det tillåter oss att ta en paus från stadspulsens tvingande slag, vilket ibland kan vara precis det vi behöver. Låt säga att du bestämmer dig för att prova. Vet du då vad du faktiskt behöver för att kunna laga mat ute?

Här listar vi de produkterna du behöver för att laga mat i vildmarken

Stormkök, FoxOutdoor

Pris: 278 kronor

Det allra första du behöver för att kunna laga mat i det vilda är ett stormkök. Just den här modellen är en klassiker och har fungerat i decennier. Det enda du behöver göra är att tända på undertill, lägga i det du vill tillaga och sen ta av det när du känner dig färdig. Enkelt va?

Här kan du köpa den här produkten

Stormkök, NIDONE

Pris: 319 kronor

Utöver att fungera som ett portabelt kök i vildmarken fyller även ett stormkök andra funktioner. Låt oss leka med tanken att strömmen går och du blir utan elektricitet i ett par dagar. Vad gör du då? Ett krispaket är toppen att ha hemma, men ett stormkök är ännu mer väsentligt. Det är ett absolut måste. Just den här modellen kommer i en smart och smidig förpackning, som enkelt går att ta med sig på dina utflykter.

Här kan du köpa den här produkten

Stormkök, Runfun

Pris: 539 kronor

För den något mer erfarna äventyraren är det här stormköket en rimlig investering. Eftersom du, i det här stormköket, får en rejälare modell med många bitar som ingår. Du får en vattenkokare, en stekpanna, två koppar, en platta, en karbinhake, en skopa, en svamp, en förvaringspåse, en skiva och bestick.

Här kan du köpa den här produkten

Kokbok för vegetarisk mat på stormkök och lägereld

Pris: 352 kronor

Det finns ingen som helst anledning för dig att äta dålig eller enformig mat när du är utan ditt ordinarie kök. Vegohajk är den första kokboken med helt vegetarisk friluftsmat för stormkök och lägereld. Fokus ligger på torkad mat som är lätt att bära och håller länge. Perfekt för fjällvandringen, paddlingen eller skidturen – både för nybörjare och friluftsveteraner.

Här kan du köpa den här produkten

Portabel och vikbar grill

Pris: 204 kronor

Vad sägs om grillat till middag? Med den här portabla och vikbara grillen är det en möjlighet. Den väger endast 247 gram, vilket gör det lättare att bära med den var du än ska. Bara föreställ dig alla leenden på sällskapet när ni kan grilla maten över öppen eld i naturen. Det luktar pluspoäng.

Här kan du köpa den här produkten

Klicka här om du vill se fler camping-relaterade produkter