Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Te är det nya kaffet – hoppa på trenden med rätt utrustning

Det finns många anledningar till att dricka te – för att det är gott, värmande, lugnande och i vissa fall riktigt nyttigt. Ta ditt te-drickande till nya höjder med en tebryggare från Bodum och njut av dina favoritsmaker gång på gång.

Du hittar allt inom te på Amazon

Tebryggare från Bodum 

På senare år har intresset för te ökat avsevärt. Framför allt grönt te, som hade ett ordentligt uppsving som hälsoboost och mirakelkur. Därefter följde rooibos och senare matcha, som ju är grönt te. Många tesorter har flera hälsofördelar och innehåller både nyttiga antioxidanter och koffein. Men te är också en dryck som ofta associeras med lugn och ro, avslappning och olika typer av morgon,- och kvällsritualer. Oavsett när och hur du dricker ditt te, kan det vara trevligt att investera i lite professionell utrustning. Med tanke på utbudet av kaffemaskiner är det inte mer än rätt att uppgradera tekokaren till tebryggare i glas från Bodum eller färgglad porslinskanna från Maxwell & Williams. 

BODUM:s klassiska ASSAM-tepress är perfekt för alla lösteer och tepåsar – den ger full kontroll över teets bryggprocess genom att låsa fast tebladen i botten av filtret när teet bryggts klart. På så sätt kan du dricka flera koppar utan att det blir för stark eller intensiv smak. I paketet ingår även två PAVINA-glas – dubbelväggade glas som både håller värme och kyla, beroende på vilken dryck du har i. Den här tekannan med tillhörande glas är den perfekta presenten till dig själv, eller en te-älskande vän. 

Bialetti Tebryggare

En liknande variant på Bodums tebryggare är den här från Bialetti. Tekannan kännetecknas av den klassiska Bialetti-designen och är tillverkad av glas med en stilfull plastdekor som löper längs med kannans utsida. Själva tefiltret är av rostfritt stål och kannan rymmer 1 liter av dina favorit te-sorter.

Wilfa Tebryggare

Olika typer av te, kräver olika temperaturer och med Wilfa tebryggare kan du välja mellan 4 temperaturinställningar som passar just ditt favoritte. Tebryggaren är tillverkad av stål och glas har en kapacitet på 1,25 liter och tack vare det extra locket, håller sig teet varmt – och kan avnjutas längre.

Tekanna från Bloomingville 

Sätt färg på matbordet med en keramik-kanna från Bloomingville. Denna vackra tekanna tillhör Maya-serien och har handgjorda detaljer i lila, rosa och mintgrön. Den rymmer 1,2 liter och är den perfekta servisen för frukost eller afternoon tea.

Maxwell & Williams Tekanna 

Den här tekannan från Maxwell & Williams är designad i Australien och har ett färgglatt och livfullt kakelmönster med handmålade gulddetaljer. Kannan får tankarna att vandra till Marrakesh – de livliga marknaderna och slingrande gatorna. Tekannan har en avtagbar infusionskorg i rostfritt stål med fina hål som låter tevattnet rinna ut – och bladen stanna kvar. Resultatet är en utsökt smidig brygd, varje gång.

Du hittar fler tekannor i olika modeller och stilar här 

Läs mer: 

Så skapar du en egen yogastudio hemma

Espresso eller vanligt brygg – hitta bästa kaffemaskinen