Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Textilier – tyget som toppar alla modetrender

Vi far tillbaka hela vägen till stenåldern för att finna textiliernas uppkomst. Och visst är vi otroligt glada över den upptäckten. Låt textilier göra ditt hem varmare och mänskligare samtidigt som det tar din inredning till nästa nivå.

På Amazon.se hittar du rätt saker för vackrare heminredning

Om det är något du aldrig kommer tröttna på så är det textilier i ditt hem. En kan göra så otroligt mycket med tyget vilket i sin tur gör att det får ett långt och användbart liv. Exempelvis kan materialet enkelt konverteras från en filt till att nästan magiskt nog bli en trevlig väggbonad. Textil är så fantastiskt att ingen lär tröttna på det i framtiden heller. Men det är väl inte så chockerande då det redan tillverkats av oss människor i över 27 000 år.

Häftigt nog tar det oss tillbaka till två (!) olika världsdelar. Det finns nämligen spår efter textil i både dåvarande Persien och sydamerikanska Peru. Genom olika växtfiber lyckades de vara först med att omvandla materialet till tyg. Tyg som sedan användes för att skydda deras kroppar från kyla och regn. Vi kan helt enkelt tacka den tidens människor för att vi slipper frysa idag.

Men nu tillbaka till vår tid. Som nämnt behöver vi inte binda oss till en sak när vi talar textilier, utan möjligheterna är oändliga. Kanske är det något du missat finns i textil? Ingen fara! Vi listar dig ett gäng av det bästa du kan inreda ditt hem med. Det kommer få det att glänsa lite extra.

Gör ditt hem än vackrare med textilier i alla dess former

Lomohoo kuddfodral
Pris: 193,73 kronor
Piffa till ditt vardagsrum med fräscha, stilrena kuddfodral! Du kommer genast se hur det får ditt vardagsrum att lysa upp lite extra utan att ta för mycket plats och uppmärksamhet. Då tyget är tjockt behöver du inte vara rädd för att lite busiga barn skall råka skada det. Att designen dessutom lämpar sig väl året runt gör att du aldrig kommer tröttna på det här kuddfodralet.

Här kan du köpa den här produkten

Arctic pläd
Pris: 549,34 kronor
Här har du ett pläd i högsta kvalitet gjort i skandinavisk stil. Plagget är i certifierad ull vilket är perfekt då det har temperaturreglerande egenskaper. Det betyder att den en kall dag bevarar värmen, men då det är lite hetare låter tyget andas och därmed har en svalkande effekt. Smart va! Ett stort plus är att pläden är väldigt miljövänligt då det är av förnybart naturmaterial. 

Här kan du köpa den här produkten

Uppsättningsamplar
Pris: 169,84 kronor
Blommor kan man aldrig få för mycket av. Visst håller du med om det? Begränsa inte placeringen till bord och fönsterbräden, sätt upp lite amplar här och var istället! Precis som lampor får blommor ditt hem att lysa. Placera enkelt en vacker kruka i ampeln så kommer du allt få se på stor skillnad! Självklart är ampelns tyg i toppen-kvalité, så du kan placera en stor och fin växt där och fortsätta sova gott om nätterna.

Här kan du köpa den här produkten

Bok – Macrame at home
Pris: 165,57 kronor
Varför inte lära dig göra egna amplar? Eller en egen kudde? Vet du vad, ta det till och med ett steg längre och gör din egna väggbonad! Den här boken visar dig, steg för steg, både hur du skall tänka och hur du skall gå tillväga för att uppfylla den drömmen. Bara du kan sätta gränserna här. Vi är övertygade om att du både kommer göra ett fint jobb och ha kul på vägen.

Här kan du köpa den här produkten

Mkouo makramé
Pris: 226,73 kronor
Ok, det kanske är så du inte orkar göra en egen väggbonad. Du kanske har barn eller jobb som tar all din tid. Det är fullt förståeligt. Vilken tur att du självklart kan köpa vackra väggbonader i textil som du inte behöver göra själv! Mkouo makramé är ett perfekt exempel på hur vackra väggbonader det finns. Låt den sätta sin bohemiska glans över ditt hem. Eller kanske någon annans?

Här kan du köpa den här produkten

Eurofirany gardin
Pris: 325,78 kronor
Vi sa att textil används till allt, eller hur? Till just gardiner blir då så naturligt. Välj mellan olika färger för att plocka ut det som passar ditt hem bäst. Det här tyget är väldigt matt vilket låter dig isolera sol från att träda in i rummet om du så önskar. Om tyget mot förmodan skulle bli skrynkligt är det bara att stryka det med vanligt strykjärn. Således är det väldigt lätt att ta hand om, vilket ger dig mer tid till att njuta av vardagen.

Här kan du köpa den här produkten

 

Varför inte få ditt vackra hem att lukta gott också? Klicka här!