Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Tidlösa smycken – till sommarens alla fester

Less is more, eller more is less?
Det kan vara riktigt klurigt att välja rätt accessoarer till sin klädsel.
Ett säkert kort är minimalistiska smycken med tidlös design.
Vi tipsar om sju klassiska smycken till sommarens alla looks.

Bläddra bland ett stort utbud av smycken på Amazon

Det är en fin balans att hitta smycken som lyfter en look i stället för att ta över hela showen. Målet är att örhängena, armbanden och ringarna ska komplettera varandra och den valda outfiten – för att ge ett enhetligt intryck. Men vad ska man egentligen välja för smycken? Och hur vet man om de passar ihop eller inte? Vi har satt ihop en liten lista med tips på hur du kan tänka när du köper smycken. 

Tips! Tänk på det här när du väljer smycken:

1. Guld, silver eller rosé? Vilken färg, eller rättare sagt vilken metall, tycker du bäst om? Fundera över vilka smycken du har hemma – vilka använder du mest? När använder du dem och hur matchar du dem? 

2. Minimalistiskt eller statement pieces – Vad vill du uppnå med dina smycken? Är det ett sätt för dig att uttrycka dig själv och din personlighet eller handlar det mer om att komplettera en look eller få till en viss stil?

3. Håll det enkelt och säkert. Om du hittar ett varumärke du tycker extra mycket om – leta efter fler smycken från samma märke! Många smyckeskollektioner innehåller flera olika delar – ringar, örhängen, halsband, armband – som du kan mixa och matcha med varandra!

Silvriga creoler från Pandora 

Vissa smycken passar till allt – som de här silvriga örhängena från Pandora. Örhängena är tillverkade av sterlingsilver med Pandoras berömda ormmönster och tillhör kollektionen Pandora Moments. För att skapa en unik look kan du hänga på berlocker på ringarna – men tänk på att inte hänga för tunga hängsmycken på dessa eleganta örhängen.

Här kan du köpa dessa silvriga creoler från Pandora 

Glittriga creoler från Pandora 

Skäm bort dig själv – eller någon du tycker om – med ett par riktigt speciella örhängen. Dessa glittriga creoler tillhör Pandora Signature-kollektionen och är tillverkade av 14 karat guldpläterad metall. Varje hänge är utsmyckat med gnistrande kubisk zirkonia och utskurna hjärtan längs med sidorna.

Här kan du köpa dessa glittriga creoler från Pandora

Lovely Necklace Guld från Swarovski 

Ett guldpläterat halsband med ett sammankopplat hjärta och cirkel. Lovely Necklace från Swarovski pryds med glittrande kristaller och beskrivs som en “wardrobe hero” som piffar upp vilken look som helst. 

Här kan du köpa Lovely Necklace Guld från Swarovski 

Lovely Necklace Silver från Swarovski 

Swarovskis bästsäljande Lovely Necklace finns även i silver, eller rättare sagt i rodiumplätering. Silvriga smycken kan upplevas mer diskreta och ge ett nedtonat intryck, så om du letar efter ett smycke som utstrålar less is more, är detta halsbandet för dig.

Här kan du köpa Lovely Necklace Silver från Swarovski 

Silvriga örhängen från Tommy Hilfiger 

Alla behöver minst ett par stilrena studs i smyckesgarderoben. Dessa klassiska örhängen från Tommy Hilfiger är tillverkade av rostfritt stål och är utsmyckade med kristaller och varumärkets namn. Det är ett par örhängen du kan bära till allt – både till vardags och till fest. 

Här kan du köpa dessa silvriga örhängen från Tommy Hilfiger

Bangle Bracelet från Tommy Hilfiger 

Smycka ut din handled med detta stilrena armband från Tommy Hilfiger. Det är den perfekta lilla detaljen – för alla tillfällen och till alla stilar. Armbandet är tillverkat av rostfritt stål och är prytt med små kristaller. 

Här kan du köpa Bangle Bracelet från Tommy Hilfiger 

Roséfärgat armband från Swarovski 

Det här är ett armband som andas modern elegans. Den tunna länken tillsammans med de sammankopplade cirklarna i kristall, ger ett “effortlessly” lyxigt intryck. Det är en riktigt fin gåva till någon som tar studenten, examen eller varför inte till mors dag? 

Här kan du köpa Swarovski roséfärgat armband

Läs mer: 

Gift guide – presenttips till mors dag

6 presentidéer till den som aldrig önskar sig något