Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Tillbaka på jobbet – så klär du dig rätt

Efter en välbehövlig sommarledighet är det nu dags att återvända till jobbet för många. Vissa gör det i kostym, andra i tröja och byxor. Oavsett vilken klädkod som råder på din arbetsplats bör du se till att återvända med stil. Låt oss därför hjälpa till genom att lista höstens bästa back-to-the-office-plagg.

På amazon.se hittar du ett stort utbud kläder för alla årstider

Att komma tillbaka till jobbet efter en välbehövlig sommarledighet är inte enbart roligt. Det är klart att det också känns lite motigt. Men med snygga kläder blir det lite, lite roligare. Därför rekommenderar vi att du tar en titt på följande förslag. Det kan förhoppningsvis ge upphov till idéer för hur du bäst gör för att återvända till jobbet med stilen i behåll.

Det dressade modets comeback

Under 2000-talet har det blivit allt vanligare att arbetsplatser bryter upp med traditionella klädkoder. Dessa två decennier, som nu passerats, har kännetecknats av en mer avslappnad inställning till arbetskläder. Mantrat för 2000-talet har varit att man ska få klä sig hur man vill, så länge man ser respektabel ut. Och det är väl i och för sig ett rimligt mantra att gå efter?

Vad vi dock förutspår för nästkommande decennium är en återkomst för det dressade. Vi tror att den bredare massan kommer intressera sig alltmer för att klä sig både snyggt och propert. Det finns två anledningar till den spaningen: en rör det faktum att det, genom alla perioder i modern tid, alltid kommit uppgångar och nedgångar för den dressade klädstilen. Det är cykliskt. Den andra anledningen rör det faktum att vi befunnit oss i en pandemi som tvingat oss klä ned oss ordentligt under väldigt lång tid.

Men för att inte bli alldeles för långdragna vill vi nu gå vidare till att tipsa om hösten de bästa plaggen att bära hösten 2021 – när du äntligen återvänder till jobbet igen.

Blazer, All The Men

Pris: 556 kronor

Nu när det är dags att återvända till jobbet, föreslår vi att du tänker ett varv extra på om du inte ska investera i en ny blazer. Det behöver inte vara särskilt formellt. Du kan exempelvis bära den till en krispigt vit t-shirt och ett par sneakers. Det är inte bara snyggt, utan också väldigt väldigt bekvämt.

Här kan du köpa den här – och många fler – kavajer

Overshirt, G-STAR RAW

Pris: 1064 kronor

Det finns få plagg som är så mångsidiga som overshirten. Det är ett av mannens absolut mest användbara plagg, eftersom det passar till alla andra kläder. Bär den över en t-shirt, och du ser bra ut. Bär den över en skjorta, och du ser bra ut. Precis så enkelt kan det vara att klä sig bra.

Här kan du köpa den här – och många fler – overshirts

Kostym, All The Men

Pris: 1002 kronor

För de personer som jobbar på en arbetsplats som kräver kostym eller som vill klä upp sig en aning nu i höst är den här kostymen ett bra alternativ. Den är både prisvärd och snyggt skuren. Just den här modellen är en tvådelad kostym som finns i flera färger, däribland svart, grå och marinblå. Vi tycker dock allra bäst om den marinblå!

Här kan du köpa den här – och många fler – kostymer

Polotröja, 1st American

Pris: 548 kronor

Det är faktiskt långt ifrån alltid man vill svida upp med kostym eller kavaj – och på vissa arbetsplatser passar det sig inte heller. Låt då bli kavajen och satsa istället på stilrena och vardagliga kläder. En schysst tröja, byxor, bra sneakers räcker långt det med. Den här polotröjan är dock ett måste i höst!

Här kan du köpa den här – och många fler – tröjor

Vill du bläddra bland hela utbudet – klicka här