Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Tillbaka till rutinerna – allt du behöver för en hälsosam vinter

När vädret och temperaturen förändras signalerar jorden att vi står inför förändring. Då brukar vi människor passa på att göra en förändring i takt med den. Att sluta med dåliga vanor och istället etablera bra rutiner passar liksom in på vintern, eller håller du inte med?

På Amazon.se finns ett enormt utbud av produkter som passar för ett hälsosamt liv

Den här artikeln är för alla, både för de som alltid satsar på en hälsosammare livsstil inför vintern och för de som gärna skulle vilja ändra sin livsstil. Oavsett till vilket fack du sällar dig till kommer du med allra största sannolikhet vilja ha rätt utrustning och rätt prylar. Men vet du vad “rätt prylar” är? Det är inte alltid lätt att veta, men med lite proffshjälp kommer du närmre ett lyckat slutresultat.

Här är bra tips på prylar du gör klokt i att addera till din höstrutin

Garmin Instinct GPS
Pris: 1885 kronor
Garmins smartwatch är mer än bara en smartwatch. Det är en stegräknare, pulsmätare och mobiltelefon i ett. Dessutom är den vattentålig, vilket gör att du kan ha den med dig var du än befinner dig. Det spelar ingen roll om det är bergsklättring på K2, snowboarding i Zermatt eller löpning i de svenska skogarna.

Här kan du köpa den här produkten

Glasmatlådor
Pris: 288 kronor
En bra idé om du vill förändra dina vanor är att börja ta med dig matlåda. Det är bra för din plånbok och din hälsa, eftersom du då kan kontrollera precis vad du stoppar i dig. Men naturligtvis vill du se till att de ser bra ut. Därför tipsar vi här om ett 3-pack glasmatlådor. Enkelt men suveränt.

Här kan du köpa den här produkten

Ultrasport F-Bike 300B
Pris: 1483 kronor
Spinning är kanske den absolut mest effektiva träningen, om ditt mål är att förbränna kalorier. Med en Ultrasport F-Bike 300B kommer det målet att kännas väldigt mycket lättare att nå. För den här sportcykeln ser till att matcha din fysiska nivå. Låter inte det som precis det man önskar sig av en sportcykel?

Här kan du köpa den här produkten

Zeinas Green Kitchen
Pris: 140 kronor
Vill du få en mer hälsosam livsstil? Då börjar allt med maten. För det du stoppar i dig är A och O för att kropp och sinne ska må bra. Lyckas du kombinera hälsosam mat med träning har du kommit en bra bit. Zeinas Green Kitchen är en kanonbok, speciellt inför hösten.

Här kan du köpa den här produkten

Good Vibes, Good Life: How Self-Love Is the Key to Unlocking Your Greatness
Pris: 131 kronor
Ju mer du lär dig desto mer inser du att hälsa (och en hälsosam livsstil) handlar om att ta vara på sig själv ur många aspekter. Du måste vara snäll mot dig själv, genom att träna, äta rätt och stressa mindre. Den här boken lär dig hur du ska tänka kring sociala medier, att jämföra dig med andra och att stressa mindre. En nyttig bok helt enkelt.

Här kan du köpa den här produkten

Vill du hellre bläddra själv bland hela utbudet – klicka då här