Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Topplistan: Bästsäljande böckerna på Amazon just nu

Trots att läslusten finns där kan det vara svårt att välja vilken bok man ska ta sig an.
Inspireras av andras favoriter – här är de bästsäljande verken på Amazon just nu.

Se alla svenska toppsäljande böcker på Amazon.se

Amazon har länge varit en hemsida och tjänst många vänder sig till i stora delar av världen. För inte så länge sedan fick även Sverige möjligheten att beställa från det stora sortimentet. Här finns det allra mesta från skönhet och kläder till verktyg och musikinstrument.

Något som är väldigt populärt är kategorin böcker. Här är några av favoriterna på den topprankade bästsäljarlistan just nu.

The Martian: Ensam på Mars
Den mest sålda boken, i skrivande stund, är science fiction-succén The Martian: Ensam på Mars skriven av Andy Weir. Den handlar om Mark Watney som, efter en misslyckad rymdexpedition, lämnas kvar på Mars. Medan alla är övertygade om hans död, så lever huvudkaraktären. Nu börjar utmaningen att klara sig i planetens ogästvänliga miljö och försöka påbörja resan hem.

Klicka hem The Martian: Ensam på Mars här

Så får du ett superminne: Minnesteknikerna som alla kan använda
Jonas von Essen, tvåfaldig världsmästare i minne, delar med sig av sina kunskaper. Vilken ambitionsnivå vi än har så menar författaren att vi alla är i behov av att minnas. Boken innehåller tips och knep som ska göra lärandet, och livet, lite festligare och färggladare.

Här hittar du bästsäljande boken skriven av Jonas von Essen

Folk med ångest
Fredrik Backman har gjort det igen. En man som heter Ove-författaren har skrivit ”en orimligt stökig komedi” som handlar om ett gisslandrama på en lägenhetsvisning – med allt vad det innebär. För varje sålt exemplar av pocketboken skänker familjen Backman och Bonnierförlagen 1 krona var till den ideella organisationen Mind som jobbar med att ge människor kraft att leva.

Köp Folk med ångest här

Rich Dad, Poor Dad: Vägen till ekonomisk framgång
Den här finanshandboken, skriven av Robert T Kiyosaki, menar författaren att du kanske skulle ha struntat i klickéartade råd som de flesta pappor ger sina barn: ”Gå till skolan och få dig en bra utbildning, spara pengar och jobba hårt och den finansiella belöningen kommer att komma”. Kiyosaki uppmuntrar en ny syn på det traditionella synsättet kring ekonomi – och avslöjar hemligheten till sin egen succé.

Här hittar du den populära finanshandboken

Hitta fler böcker på topplistan här