Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Toppsäljarna på Amazon i oktober – här är hela listan

Gamingtillbehör, trådlösa hörlurar, datorer och telefoner.
Vi älskar elektronik i alla dess former – segmentet ligger nämligen tydligt i topp av svenskarnas e-handelsvanor.
Här är sju bästsäljare på Amazon.se under oktober.

Hitta allt inom elektronik på Amazon.se

Hösten har greppat tag om Sverige och vi söker med ljus och lykta efter hjälpredor och prylar som får vår vardag att snurra på lite mer effektivt. Det syns inte minst på svenskarnas intresse för elektronik. Vi har lämnat sommarens bravader bakom oss och vill uppdatera oss med ny hårdvara – och det kan handla om allt från ett par kvalitativa hörlurar till en ny snabb laptop. Eller varför inte uppdaterade tillbehör för alla härliga gamingkvällar som väntar när mörkret inte bjuder in till ett uteliv i samma utsträckning som under mer ljusa månader?

Hur som helst är det mer populärt än någonsin att handla elektronik på nätet. Och en del av förklaringen till det ligger väl i att du inte behöver testa några storlekar i ett provrum när det kommer till elektronikprylarna.

Ditt personliga behov har du förstås bäst koll på själv. Men kanske är det någon av toppsäljarna på Amazon.se som matchar även din längtan.

Här går vi igenom de sju bäst säljande produkterna just nu.

PS5 kontroll DualSense
Pris: 639 kronor
Vi har alla varit där. Man har bestämt sig för spelkväll med vänner, så hör en till kompis av sig och vill komma över. “Men vi har ju bara tre kontroller?”. Den omåttligt populära trådlösa handkontrollen DualSense är räddningen om fler polare ska komma över och lira med dig. Se till att aldrig stå där med för få kontroller igen.

Här kan du läsa mer om och köpa kontrollen

Apple AirPods Pro
Pris: 1 948 kronor
När AirPods lanserades var det tydligt åt vilket håll som trenden pekade. Sladdhörlurarna var på väg att dö ut och de trådlösa modellerna tog över fullständigt. Och ingen kan väl egentligen komma nu och säga att det var bättre förr? Trasslet, att behöva prata närmare “snäckan” och känna hur sladden lossade från mobiltelefonens uttag är ingenting som vi saknar.
AirPods Pro är de perfekta trådlösa hörlurarna som garanterar bra ljud, oavsett väder och vind. Hörlurarna sitter som de ska och det tack vare mjuka silikontoppar som kommer i tre olika storlekar.

Här kan du läsa mer om och köpa hörlurarna

MacBook Pro 2020
Pris: 14 790 kronor
Få saker är så befriande som att säga hej då till sin gamla dator och öppna en helt ny. Starta igång, känna hur allt äntligen flyter som det ska. Datorn hänger sig inte när den har mer än två program igång samtidigt och du kan använda den till allt som du faktiskt behöver den till.

En MacBook Pro är perfekt för studier, jobb eller för dig som har intresse i att skapa grafiskt material, göra musik med mera. En kraftfull dator att ha med sig överallt.Här kan du läsa mer om och köpa laptopen

Trådlösa hörlurar, Sony WH-1000XM4
Pris: 3 185 kronor
Vissa föredrar små, nätta, trådlösa hörlurar. Och visst – det går att kombinera både små hörlurar och bra ljud. Men ett par over-ear-hörlurar är något annat. Ljudkvaliteten är ett eller två hack upp i ordningen. Du stänger ute brus och kan drömma dig bort i din favoritmusik.Här kan du köpa dessa hörlurar

Racingratt, Logitech G
Pris: 2 949 kronor
Vissa tillbehör förhöjer spelupplevelsen enormt. Att ha en ratt till ditt favoritracingspel är ett sådant tillbehör. Med denna känns det som att du är ute på vägarna på riktigt. Pedaler medföljer och det är således bara att börja gasa.

Här kan du läsa mer om och köpa racingratten

Mobiltelefon, OnePlus 8T
Pris: 4 990 kronor
Ny mobiltelefon är en känsla av en nystart. Bättre batteritid, skarpare kamera, mer lagringsutrymme, och bara den här känslan av att allt flyter utan glapp och tröghet. OnePlus 8T har en quad-kamera som gör att du kan fotografera som ett riktigt proffs.Här kan du läsa mer om och köpa mobiltelefonen

Processor, AMD Ryzen 5 5600X
Pris: 3 048 kronor
Ska du spela krävande spel och köra tunga program utan att datorn överhettas så är det en processor av AMD Ryzen 5000-serien som du ska ha.Här kan du läsa mer om och köpa processorn

Fler elektronikprylar kan du hitta här!