Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Träningsplaggen du inte får glömma – för att hålla nyårslöftet

I år händer det – du tar tag i träningen på riktigt.
Åtminstone enligt ditt nyårslöfte.
Men har du rustat för strid? Här är prylarna du behöver när du ska kämpa och slita mot dina nya mål.

Hitta utrustning som passar för just din träning på Amazon.se

Vare sig om du nyligen bestämt dig eller redan är igång med din träning så går det inte att sticka under stolen med att rätt träningskläder är viktigt. Dels för att de är formade för just träning, men också för att du definitivt känner dig snyggare och mer seriös i din träning om du svidar om till något annat än ett par mjukisbrallor, en gammal t-shirt och halvdana skor.

Träningsskor

Om du på allvar ska ta tag i din träning – ja då ska det väl inte ske med några trasor till skor? Dels är det viktigt med ordentliga träningsskor ur ett skadeperspektiv, men du ska heller inte underskatta självfötroendeboosten som ett par fina skor ger dig när du ska göra dig redo för ett nytt pass.

Träningstights

Apropå självkänslan så är det helt ärligt inte speciellt kul att vandra till gymmet iförd ett par slitna mjukisbyxor. Ett par träningstights är perfekt för dig som vill känna dig rörlig och ha mer “mind to muscle”-känsla under ditt pass. Vad skiljer då ett par kvalitetstights och sämre modeller? Det du vill ha på gymmet eller i löpspåret är ett par tajts som sitter där de ska och inte åker ner – utan att vara för tajta.

Sköna shorts

Ett högintensivt pass på gymmet brukar innebära att svetten rinner. Då är det skönt att ha träningskläder som luftar ordentligt. Sedan är det förstås en smaksak – du kanske helt enkelt bara tycker att shorts är skönare än långbyxor? Eller att det är motiverande att kunna se benen när du drar av ditt benpass?

Träningströja som andas

En vanlig t-shirt i all ära. Du går inte under iförd den – men om du vill ha plagg som jobbar i samma riktning som dig själv på gymmet så bör du snegla mer åt funktionsplagg. T-shirts som andas i takt med att du svettas och sliter. Som sitter skönt –  och kanske ser snyggare ut än en t-shirt som fladdrar omkring?

Vattenflaska

Att springa till en vattenkran och sörpla vatten är inte att rekommendera. Vare sig det är pandemi eller ej. Du vill ha en egen vattenflaska för att kunna fylla på depåerna innan, under och efter ditt pass.

Hitta träningsskor för löpning, vandring och gym här