Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Tre enkla knep för att lyckas stressa ner i höst

Gör dig själv en tjänst och försök fokusera på att hålla balansen i höst.
Att ta sig tiden för att hitta lugnet är en investering i dig själv – så här kan du göra.

Hitta yogautrustning och kläder på Amazon.se

Sommarens semesterlunk är förbi och höstens nystart kan verkligen kickstarta både jobb och privatliv. Nya projekt avlöser varandra samtidigt som du ska leverera på arbetet och kanske hämta och lämna barn till olika aktiviteter. Ganska snabbt kan vardagspusslet bli övermäktigt och stressen är ständigt närvarande.

Det finns inga universella svar för hur man varvar ner, men genom att medvetet göra val för att försöka hitta balansen kan man komma långt.

Planera din värdefulla tid
Det behöver inte vara negativt att ha mycket på gång – så länge du kan hantera det och hittar tid och sätt att återhämta dig mellan varven. Försök planera dina dagar efter vad du klarar av, ta inte på dig för mycket ansvar och unna dig att boka tid i kalendern för egentid. Kom också ihåg att det aldrig är fel att be om hjälp.

Köp en personlig kalender från Burde

Samla familjens alla aktiviteter med en veckoplanerare från Boxclever Press

Ge din kropp energi
Om du äter näringsrikt, rör på dig regelbundet och sover tillräckligt skapar du väldigt bra förutsättningar för att du ska orka mer och hantera stress bättre. Du behöver inte gå på någon sträng diet eller träna hårt varje dag, hitta balansen som fungerar för dig och din kropp.

Här hittar du ett yogaset, från Lixada – perfekt för hemmaträningen

Gör smoothies, soppor och röror med en blender från Philips

Ge ditt sinne och din själ energi
Genom att välja att lägga tid och energi på det du tycker om kommer du faktiskt få energi tillbaka. Vad känns bäst för dig? Är det en promenad i skogen? Umgås med vänner? Lägga pussel eller baka bröd? Här finns inget facit, bara du vet vad som funkar för dig. Ta hand om dig.

Här hittar du en rymlig och snygg vandringsryggsäck från Fjällräven

Köp ett pussel med fågelmotiv från populära Ravensburger

Fler pussel kan du hitta här!