Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Trendigt med Tommy – 5 nyckelplagg till våren

Det är hög tid att plocka fram vårgarderoben – även om aprilvädret ofta bjuder på ovälkomna snöfall. Några av vårens nyckelplagg är västar, randiga stickade tröjor och half zip sweaters – som denna Half-Zip Jumper från Tommy Hilfiger.

Du hittar ett stort utbud av kläder från Tommy Hilfiger på Amazon

Oversized Half-Zip High Neck Jumper

Invig våren i en bekväm och stilsäker half-zip sweater från Tommy Hilfiger. Den är tillverkad av ekologiskt bomull och kommer i färgen beige – en färg som är lätt att mixa och matcha med resten av kläderna i garderoben. Styla med ett par byxor i liknande färg för en monokrom look och matcha med ett par loafers – vårens trendigaste sko!

Ivy V-Neck Sweater

Ett plagg som verkligen gjort en trendmässig comeback är den randiga stickade tröjan. I vår syns den främst i färger som vit/svart, beige/vit och marinblå/vit. Den här v-ringade tröjan från Tommy Hilfiger är en perfekt variant av den randiga tröjan och ett utmärkt komplement till vårgarderoben. 

Down Vest 

När vädret är aningens opålitligt – som det så ofta är i mars och april – är det perfekta ytterplagget en väst. Tunnare västar kan både användas under andra plagg eller som ett extra lager ovanpå en stickad tröja eller jacka. Den här fodrade dunvästen från Tommy Hilfiger kommer i färgen Optic White och är ett perfekt ytterplagg för vårens alla planer och promenader.

Sculpt High Rise Super Skinny Trouser 

På byxfronten är det ljusa toner som gäller. De här beiga byxorna från Tommy Hilfiger är the way to go, både färgmässigt och stilmässigt – varför inte matcha med den beiga half-zip sweatern som vi tipsade om i början av artikeln? 

Como Skinny White Jeans

Ingen vår utan vita byxor. Det är sen gammalt. Jeans brukar generellt sätt hålla längre än andra klädesplagg, men när det kommer till vita kläder har de en tendens att behöva bytas ut… Dessa vita jeans från Tommy Hilfiger är det perfekta paret för våren och sommarens alla äventyr.

Du hittar allt inom dammode här 

Läs mer:

Kom i form till sommaren – träningskläderna du måste ha

Möt våren i lila – accessoarer i säsongens färg