Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Trendspaning: Djur- och naturinspirerade inredningsdetaljer

Trädetaljer och djurmotiv. Gröna växter och exotiska mönster.
Låt dig inspireras av djur- och naturinspirerade inredningsdetaljer.
– och välkomma in sommaren i hemmet.

Bläddra bland ett stort utbud av heminredning på Amazon.se 

Ledorden för 2020-talets inredningstrender har länge varit vitt, beiget och grått – och gärna monokromt. Nu blåser det somriga vindar och vi inspirerar av exotiska frukter, gröna växter och djurriket. 

Det behöver inte vara svårt att implementera den nya inredningsstilen i ditt hem – det räcker med ett duschdraperi med leopardmotiv eller dricksglas med dekorativa citroner. 

Vi har kollat igenom utbudet av djur,- och naturinspirerad inredning och valt ut några stilrena och unika detaljer som kommer få ditt hem att kännas både levande och inspirerande. 

Här är åtta inredningsdetaljer med tema djur och natur

Duschdraperi med leopardmotiv 

Implementera djurtrenden i badrummet med ett duschdraperi i polyester med leopardmotiv. Ibland krävs det inte mer än en detalj för att skapa en trendig atmosfär i hemmet. Det är också ett bra val för dig som lever efter inredningsmottot ”less is more”.  

KARE Djurdekoration 

Letar du efter den perfekta detaljen till sidobordet? Då är den här silverdekorationen med tema safaridjur det perfekta valet. Det är inte bara en dekorativ inredningsdetalj utan en riktigt konversationsstartare. 

Kikkerland korkskruv 

Ibland ligger charmen i det lilla, i de små detaljerna. Det är den här flasköppnaren i form av en elefant ett bra exempel på. Snabeln används som flasköppnare och svansen som korkskruv, vilket för den till en praktisk och trendig detalj i ett! 

Tandborsthållare – Igelkott 

Apropå små detaljer: denna tandborsthållare kommer i form av en igelkott och är ett trendigt och praktiskt inslag i badrummet. Den har en sugkopp på baksidan som fäster på speglar, kakel, glas och andra släta ytor – perfekt för familjens minsta att hänga sin tandborste på. 

Barnfåtölj med nalle-motiv

Inredning är inte bara till för vuxna, utan även för barn. Den här barnfåtöljen med nalle-motiv är ett bekvämt och lekfullt inslag i lekrummet eller barnkammaren. 

Relaxdays fågelhus 

Välkomna fåglar till trädgården med detta fågelhus av obehandlat granträ. Huset består av ett robust stativ och har ett avtagbart tak för enkel påfyllning av mat. 

Bordstabletter med bladmotiv 

Duka bordet med dessa natursköna bordstabletter. De har en korkbaksida och en fläckavvisande framsida med dekorativa gröna blad. Låt gärna tabletterna ligga framme även när ni inte äter – de fyller nämligen en tvådelad funktion: praktiskt underlägg och attraktiv inredningsdetalj. 

Glas med citronmotiv 

 

Ta hem soliga Amalfikusten till ditt eget kök med dessa somriga vattenglas. Glasen är munblåsta med blå dekor och gula citroner. 

Läs mer: 

Transparent inredning för hela hemmet

Dags att måla om hemma? 3 saker du bör tänka på