Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Tryggare i hemmet – hemlarmen du vill ha

Man ska kunna sova gott om natten, utan att ens behöva tänka tanken på hur det vore att få inbrott i garaget. Det är så tråkigt. Dessvärre kan otäcka grejer hända och då är det skönt att vara utrustad. Däremot har man sällan koll på vilken utrustning som är bäst, eller har du det?

På Amazon.se kan du bläddra bland ett enormt utbud av säkerhetsutrustning

Det finns oändliga alternativ på marknaden, så hur ska man då göra för att veta vilken utrustning som är värd att investera i och vilken som inte är det? Naturligtvis kan man kitta upp sig med ett vråldyrt kamerasystem som direktrapporterar till CIA och NASA – samtidigt. Men är det verkligen nödvändigt? Förmodligen inte.

Det handlar om att välja rätt utrustning, vare sig det är hemlarm eller övervakningskamera, för din situation. Bor du i lägenhet behöver du förmodligen inte samma prylar som någon som bor i hus. Vi förstår att det är ett virrvarr  av produkter där ute. Det är inte alldeles enkelt att välja rätt. Spana därför in den här utrustningen. Det är den du behöver för att vara tryggare i hemmet, alltid.

Här listar vi de bästa produkterna på marknaden just nu

Säkerhetskamerasystem

Pris: 4967 kronor

Den allra viktigaste funktionen ett säkerhetssystem kan ha är naturligtvis att den gör sitt jobb. Däremot är den nästviktigaste funktionen att den är enkel att använda. Reolinks kamerasystem har en true plug and play-anordning. Det innebär att den är otroligt enkel att installera, konfigurera och kontrollera. Dessutom är det här marknadens absolut bästa kamerasystem!

Här kan du köpa den här produkten

Alarmkit

Pris: 1180 kronor

Yale är en välkänd, renommerad, aktör i säkerhetsbranschen. Med det här startpaketet får du ett alarmkit som är i världsklass. Det är också ett flexibelt alarmkit, eftersom du enkelt kan välja till tillbehör vid ett senare skede – om du önskar det.

Här kan du köpa den här produkten

Visuell dörrklocka

Pris: 570 kronor

Med ATOST visuella dörrklocka kopplar du bara upp dig mot din telefon, så kommer du kunna kommunicera med alla dina besökare samt titta på video i realtid. Det här är möjligt på grund av en intelligent PIR-rörelsedetektion och cyklisk inspelning. Funderar du på att uppgradera systemet hemma är det här värt att överväga.

Här kan du köpa den här produkten

WiFi-kamera

Pris: 496 kronor

Den här WiFi-kameran kommer med ett öppet synfält och erbjuder en 355-graders panoramavy. Det betyder att du kommer kunna se allt som pågår från platsen du sätter upp kameran. Väljer du att investera i den här kameran kommer du också kunna använda den som ett kommunikationssystem, eftersom den har en inbyggd tvåvägs röst-intercom. Rätt coolt va?

Här kan du köpa den här produkten

Kassaskåp

Pris: 589 kronor

Ibland kan det kännas skönt att placera dina dyrgripar på en och samma plats, i synnerhet om du kan garantera att det också är en säker plats. Här får du ett digitalt kassaskåp från Yale, som dessutom finns i en större storlek – om du känner att du vill ha det.

Här kan du köpa den här produkten

Hittar du inte vad du letar efter? Här hittar du mer alternativ