Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Underlätta vardagen – med smarta babyprylar

Spring, kladd och bus.
Livet med småbarn är långt ifrån lekande lätt.
Underlätta vardagen med sex smarta babyprylar.

Äntligen kommer Prime Day till Sverige! Passa på att bli medlem redan idag, för att kunna ta del av alla grymma erbjudanden. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Det är mycket som ska hinnas med om dagarna, framför allt med småbarn. Kläder ska tvättas, flaskor ska diskas och hemmet ska säkras. Som tur är finns det en del saker som kan underlätta vardagen och ge mer tid till lek och bus. 

Långärmade haklappar 

Långärmade haklappar är ett exempel på något som minskar tvätthögen och stressen över kladd och spill vid matbordet. Inte nog med att haklappen är vattentät, den har även en så kalla droppficka som fångar upp all mat som inte hamnar i munnen. Sådana här långärmade haklappar är också perfekt att använda som målartröja, vilket låter barnen måla och rita utan risk att kläderna förstörs. 

Torkställ nappflaskor 

När matningen endast består av nappflaskor kan det vara bra att ha ett smidigt system för diskningen. Då är ett torkställ för flaskor en bra idé. Det här torkstället har en öppen design vilket tillåter fritt luftflöde för vattnet att avdunsta och därmed få ett optimalt torkresultat. Den har en avtagbar droppbricka för enkel uppsamling av vatten och rymmer flaskor i flera olika storlekar. och en ren torkning

Portabel barnvagnsfläkt 

För varma sommardagar kan det vara bra att ha extra hjälpmedel mot hettan. Ett sådant hjälpmedel är till exempel en portabel barnvagnsfläkt. Den här fläkten är designad med ett 360° roterbart och justerbart huvud samt ett praktiskt stativ som gör det möjligt att fästa fläkten på önskat ställe. På så sätt säkerställer du ett svalt och skönt klimat i barnvagnen under varma promenader och tupplurar på stranden.

Kantskydd remsa 

Att barnsäkra hemmet är ett måste när barnen väl börjat gå. Med dessa transparenta kantskydd med dubbelsidig tejp, kan du säkra hemmet efter just era behov. Du kan klippa remsorna efter önskad storlek – det är bara att dra av skyddsremsan och fästa. Skillnaden på dessa skyddsremsor är att de har ett bågformad kant (arch edge) istället för en rak kant (straight edge), vilket kan skydda bättre om olyckan väl är framme. 

Babyvårdsset 

För många ligger semestern bara någon vecka bort – och för vissa har den redan dragit igång. Det finns mycket att komma ihåg att packa ner och när en fått barn finns det en hel del viktiga saker en inte får glömma att ta med sig. Några av dessa saker är hygienartiklar till bebisar, som nagelsax, nässugare och nagelfil. Det här babyvårdssetet från ​​NEWSTYLE innehåller 12 essentiella saker för bebishygien och är en bra sak att ha med på packlistan. 

Bagageförvaring 

Att packa bilen inför semestern eller bara inför en dagstur till stranden, kan låta som en relativt enkel uppgift. Det gäller dock ha vara väl förberedd och att ha rätt förvaringsmöjligheter. Med den här bagageförvaringen kan du packa bilen på ett smidigt och strukturerat sätt. Det finns massor av fickor och utrymmen att förvara saker och hålla dem välorganiserade. Förvaringssystemet har en universell passform med justerbara remmar och spännen. 

Bläddra bland ett stort utbud av babyprodukter på Amazon.se

Läs mer:

Förvandla din trädgård till ett vattenland

Skydda ditt barn mot solen i sommar – med UV-dräkter