Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Uppdatera utomhusbelysningen i din trädgård

Vi går mot mörkare tider – men det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt. Hitta ljuset med rätt belysning i din trädgård eller på uteplatsen.

Allt inom utomhusbelysning hittar du på amazon.se

Varje dag som går blir dagarna lite kortare, i alla fall om man ska tro på ljuset utomhus. Varför inte förlänga dagarna samtidigt som du höjer mysfaktorn? Med rätt utomhusbelysning kan du verkligen skapa stämning utanför ditt hem.

#1: Stilren markering
I många trädgårdar finns någon typ av stenlagd gång omringad av gräs eller rabatt. Den här kan vara svår att se när skymningen lagt sig. Här kan du markera den, eller vad du vill egentligen, med hjälp av trädgårdslampor som du enkelt sticker ner i marken. 

Köp åtta stycken trädgårdslampor från GREPRO här

#2: Ljusa upp altanen underifrån
Det finns fler alternativ att sätta ljus på en uteplats än att vira ljusslingor kring räcket. Göm istället undan lamporna i golvet med hjälp av spotlights. Det ger en modern och avskalad känsla samtidigt som området får ett fint sken.

Köp golvlampor från LIEBMAYA här

#3: Bohemisk känsla
Har du en vildvuxen trädgård eller en uteplats med fokus på mys? Då kanske inte stilrena lösningar är din melodi. Välj istället lyktor som skapar vackra mönster – utan att behöva ha levande ljus som slocknar av vinden. 

Köp sollyktor från TakemeEuro här

#4: Oväntad lösning
Bara för att solen inte är lika närvarande är det inte läge att plocka ner parasollet riktigt än. Använd det istället som en ljuskälla! Dekorera undersidan med en varm ljusslinga och höj mysfaktorn direkt. 

Köp den oväntade lösningen från PAKASEPT här

#5: Säkerheten först
Du kanske inte är i behov av fler mysiga ljuskällor – men vill istället sätta säkerheten i första hand. Här finns det många olika alternativ för att skrämma iväg den ovälkomna gästen.

Köp bästsäljaren från LZKW här

Vill du också få unika erbjudanden och gratis leveranser – bli då Amazon Prime-kund vid checkout