Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Uppgradera hemmakontoret – bästa kontorsstolarna 2021

Under coronapandemin har distansarbetet blivit det nya normala.
Jobbhubben i bostaden lär hänga med även i framtiden – så nu är det hög tid att uppgradera hemmakontoret med sköna och ergonomiska kontorsstolar. Här är våra bästa tips.

På Amazon.se kan du hitta ett stort utbud av produkter för ditt hemmakontor

Svenska kontorsarbetsplatser brukar ibland lyftas fram som föregångsexempel. Många tar ergonomiska stolar, handledsstöd samt höj- och sänkbara bord och bildskärmar för givet, och belysning och fönster är ofta anpassade för bästa möjliga synergonomiska miljö.

Men med handen på hjärtat, försöker du åstadkomma lika bra förutsättningar även i din hemmamiljö? Eller är det kanske så att du kvart i fem på eftermiddagen sitter hukad som ett C över köksbordet – och saknar ditt höj- och sänkbara bord? Och att kontorsstolen har bytts ut mot en oskön och hård stol?

Distansjobbet påverkar vår vardag – men det finns enkla knep att ta till för att få till en ergonomisk miljö även på kontoret i det egna hemmet.

Här tipsar vi om kontorsstolar som ger ergonomiskt mervärde i en distansjobbande vardag.


Yulukia
Pris: 1 242 kronor.
Multifunktionell kontorsstol för hemmakontoret, med vadderade dynor och pneumatisk höjdjustering som gör att du kan hitta den perfekta stolshöjden för just ditt skrivbord. Genom att dra tillbaka sidospaken kan du justera till perfekt höjd. Stolen kan också roteras 360 grader.

Här kan du köpa Yulukia.


HNNHome Modern Eris
Pris: 849 kronor.
Svängbar ergonomisk stol med ett vackert diamantformat säte och utan armstöd. Tygklädseln finns i flera olika färgval – föredrar du gul, mörkgrön, grå eller blågrön?

Här kan du köpa HNNHome Modern Eris.


Restrial Life
Pris: 1 100 kronor.
90-gradersvinklad sittdyna i praktisk design som främjar bättre hållning. Denna kontorspall, tillverkad med en ram av massivt trä, håller ryggen upprätt och fördelar vikten jämnt över skinkorna och benen samtidigt som du håller ryggraden i skonsam position. Oavsett om du behöver en ortopedisk stol för att lindra smärta eller bara vill ha det mer bekvämt när du sitter kan detta vara rätt produkt för dig.

Här kan du köpa Restrial Life.


Hbada
Pris: 1 796 kronor.
Kontorsstol som är tillverkad för att efterlikna den mänskliga ryggraden. Har stöd för ländryggen, justerbart arm-, nack- och korsryggsstöd samt ventilerande nät. Sval luft cirkulerar genom nätet och håller ryggen fri från svett.

Här kan du köpa Hbada.


Mfavour
Pris: 2 158 kronor.
Ergonomisk, justerbar kontorsstol med mjuka, justerbara armstöd och ryggstöd, andningsfunktionell nätdesign och vadderad sittkudde. Den S-formade ryggstödsdesignen imiterar den mänskliga ryggen och håller din ryggrad rak i linje. Du kan justera korsryggstödet upp och ner samt fram och bak för att hitta en skön position som passar din sittställning. Ryggstödet kan lutas i 90–126 grader i form av tre olika låsta positioner. Stolen är lämpligast för dig som är mellan 160 och 180 centimeter lång.

Här kan du köpa Mfavour.


Dragonn
Pris: 4 813 kronor.
Klagar du regelbundet på ryggsmärta? Vill du ha en knästol som är lätt att justera och bekväm? Dragonn har utvecklat en slitstark stol på fyra hjul som är så mycket mer än bara en justerbar pall för hemmakontoret. Kudde i meshmaterial och allmänt modern och sober. Kvalitet rakt igenom och du slipper böja dig över tangentbordet eller skrivbordet i flera timmar. Ger bättre kroppshållning, helt enkelt.

Här kan du köpa Dragonn.


Hadwin
Pris: 1 260 kronor.
I sammet och med tjockt vadderat säte. De böjda konturerna är utformade för att ge optimalt korsryggstöd. Med fasta vadderade armstöd kan du slappna av även under långa arbetsdagar framför datorn. Är lätt att rengöra och finns i många olika färger.

Här kan du köpa Hadwin.


Neo Executive
Pris: 1 599 kronor.
Lyxig, lutningsbar kontorsstol i PU-läder som lämpar sig bra för dig som vill få ut lite extra av sin kontorsstol. Vad sägs exempelvis om massage på arbetstid – varje dag? Du kan välja mellan flera olika massagelägen: rygg, ländrygg och lår. Tidsinställningarna är 15, 30 och 60 minuter. Fjärrkontroll ingår.

Här kan du köpa Neo Executive.

På Amazon.se kan du hitta ett stort utbud av produkter för ditt hemmakontor