Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Uppgradera hemmakontoret – här är 5 produkter du behöver

Jobba hemma lär fortsätta en period, varför inte göra det så bekvämt som möjligt?
Här är fem saker som gör ditt hemmakontor bättre.

Amazon.se har ett stort utbud av heminredning

Många av oss har vant sig vid att arbeta hemma och hemarbete kommer troligen bli vanligt även i framtiden. Med prylarna nedan blir hemmakontoret snäppet bättre. Här förutsätter vi att du redan jobbat på hemmaplan en tid och skaffat dig ett ordentligt skrivbord, gärna höj- och sänkbart, och en bra stol – superviktigt! Dessutom är detta saker som din arbetsgivare kan hjälpa till med.

Belysning

Tänd upp ordentligt! Ha både en skrivbordslampa och taklampa. Med rätt typ av belysning blir ögonen inte lika trötta och du orkar dig igenom arbetsdagen bättre. Sitt gärna nära ett fönster om möjligt så får du en dos dagsljus med.

Läs mer om hur du inreder rätt med belysning här

Anslagstavla

Kanske lite bortglömd klassiker, men oerhört praktisk. Här kan du snabbt fästa urklipp, kom ihåg-lappar och annat som är viktigt. Om du tröttnat på varianten av kork kanske en metall-tavla med magneter är att föredra?

Smart förvaring

Hemmakontoret behöver ofta vara platseffektivt och då gäller det att tänka till. För att spara på plats kan du bygga på höjden med såväl mindre hyllor på väggen, sladdgömmor som att fixa med självhäftande lådor under skrivbordet.

Piffa till det

Belysning, förvaring och annat praktiskt i all ära – hemmakontoret ska också kännas mysigt och främja kreativiteten. Ha gärna en blomma i närheten och varför inte ställa fram foton på dina kära på skrivbordet? Välj ut bästa bilderna, skriv ut, rama in, klart!

Hörlurar

För den som bor trångt, eller har barnen springandes runtom i hushållet, kan ett par schyssta lurar rädda arbetsdagen. Slå på favoritmusiken, regnljudet eller vad du nu behöver för ökad koncentration.Här kan ni hitta mer guldklimpar som piffar upp ert hemmakontor

Läs mer:

Kom i form hemifrån– här är allt du behöver

Så fixar du perfekta kontoret där hemma