Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Utomhushögtalare: Bästa ljudet på semestern

Anslut mobilen till utomhushögtalaren – och låt konserten komma hem till precis den plats du önskar.
Här tipsar vi om guldkornen bland sommarens alla portabla högtalare – och en vägghängd variant.

Här kan du hitta ett stort utbud av portabla högtalare på Amazon.se

Victor Leksell tystnar i luren, Miss Li famlar efter sin instruktionsbok eller Hov1 sjunger om barn av vår tid. I sommar går topp 50-tonerna från Spotify raka vägen från det digitala molnet till utomhushögtalarna som kan förlänga dygnen.

De senaste åren har utbudet exploderat. Numera är de portabla utomhushögtalarna lika givna i ryggsäcken och resväskan som tandborsten och underkläderna. Vem vill inte ta med sig festen i semesterpackningen?

Men sommarens bästa musik gör sig också bra hemma på grillfesten, för parkhänget och när du vill ha det optimala altangunget. Frågan är hur du vill fylla altanen, balkongen eller stranden med go musik?

Här tipsar vi om fyra portabla utomhushögtalare och ett vägghängt ljudsystem som gör festen oförglömlig.


JBL Partybox 310

Pris: 4 228 kronor
En så kallad partylåda från JBL som kan krydda alla sorters festliga tillställningar. Ljudet är storslaget, ljuset bländande och trycket i högtalaren enormt. Den bärbara, stänksäkra ljudmaskinen sticker ut på marknaden, och om du inte vill eller har möjlighet att koppla den till ett eluttag kan du gott utnyttja batteritiden på hela 18 timmar. Vrid upp basen och se dansgolvet väckas till liv – oavsett om du är på altanen, balkongen eller i parken. En annan finess är de fantastiska ljuseffekterna som garanterar rätt atmosfär på partyt.

Här kan du köpa JBL Partybox 310.


LEICKE bluetooth-högtalare

Pris: 132 kronor
Trots den billiga pengen ger denna bluetooth-högtalare ett kompakt och kraftfullt ljud. Den kan användas som en vattentät duschhögtalare, poolhögtalare, duschradio, flytande högtalare i poolen eller strandhögtalare. LEICKES prisvärda uppstickare lämpar sig fint för alla vattenmiljöer, från bastun till badrummet. Sugkoppens design gör att högtalaren kan limmas på vilken plan yta som helst.

Via den integrerade mikrofonen kan du dessutom emot ta samtal med ett klick. Förutom att lyssna på musik medan du duschar kan du också chatta med den inbyggda mikrofonen. Högtalaren är kompatibel med Siri (iOS) och Google Assistant.

Här kan du köpa LEICKE bluetooth-högtalare.


Sony XB72

Pris: 2 130 kronor
Sony säger det bäst – det djupa basljudet och högtalarbeslysningen får det att kännas som ett stort musikevenemang. Och med handen på hjärtat: vem vill inte flytta in konserten från arenan hela vägen hem till den egna trädgården eller till parkhänget?

En flexibel dubbelriktad installation ger riktigt bra ljud var du än placerar systemet. Placera det horisontellt om du vill ha klassisk bergsprängarkänsla och ställ det upprätt om du har ont om utrymme. En inbyggd sensor optimerar ljudbearbetningen så att du får stereoljud vid alla inställningar.

Högtalaren har inbyggd LED-linjebelysning i flera färger framtill, på sidorna och upptill, pulserande högtalarbelysning på enheten samt blinkande stroboskopbelysning för fler effekter. Det perfekta sättet att skapa en nattklubbsliknande stämning, helt enkelt.

Här kan du köpa Sony XB72.


Aigoss S3

Pris: 429 kronor
Den inbyggda, bärbara högtalaren med dubbla drivrutiner ger kristallklart ljud och stark bas utan distorsion även vid högsta volym. Trots dess litenhet (utan problem får den plats i ryggsäcken) kan högtalaren konkurrera i volym och bas även med dyrare konkurrenter.

Den kristallklara djupa basen är anpassad både för aktivt utomhus- och inomhusbruk. Streama musik från Pandora eller Spotify och låt dig omsvepas av ljudet.

Det uppladdningsbara litiumbatteriet ger dig upp till sex timmars speltid. Det är alltså ingen slump att denna utomhushögtalare är ett fullgott alternativ för resor, vandring och en allmänt aktiv livsstil.

Här kan du köpa Aigoss S3.


Bose Environmental Wall Mount

Pris: 4 560 kronor
Trivs du på hemmaplan, och är du på jakt efter en utomhushögtalare som med enkelhet kan monteras på ytterväggen? Då är denna prisbelönade variant något för dig. Högtalarhöljet har utformats på ett sätt som ger distorsionsfri återgivning av kraftiga basljud. Den är dokumenterat vädertålig och står emot allt från regn och snö till saltvatten och stora temperaturvarianser. Perfekt på terrassen vid poolen eller i trädgården på sommaren.

Här kan du köpa Bose Environmental Wall Mount.

Hitta din portabla högtalare att ta med på semestern här!