Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Vad grillar du med i sommar?

Nu är grillsäsongen i full sving och barbequedoften sprider sig över land och sjö. Vi har letat fram de bästa och läckraste grillarna på Amazon.se. Här kan du se vilken grill som passar just dig bäst.

Det viktigaste när du väljer grill är att utgå från dina behov. Är det picknicken du ska grilla på? Brukar du ha stora grillfester med många gäster? Grillar du på bakongen? Vill du långgrilla? Det är nämligen så att olika grillar fyller olika behov. En picknickgrill funkar inte på den stora festen och en öppen grill kan du inte långgrilla på, till exempel. Vi har tagit fram de bästa grillarna för olika scenarier. Vilken passar dig bäst?

Picknickgrillen

Det viktigaste med en picknickgrill är att den är lättransporterad. Vare sig du tar med den i bilen eller båten ska du lätt kunna lyfta den och placera den på lämpligt ställe. 

Den här engångsgrillen fyller alla dina behov. Vikten är bara lite drygt 600 gram, den har ett praktiskt handtag och den är nätt i storleken samtidigt som den erbjuder en rejäl grillyta. Du kan använda den för såväl snabbgrillning av korv som längre grillning av till exempel en kyckling.

Balkonggrillen

Om du ska grilla på balkongen så är det lätt att bli impopulär bland grannarna om du  använder kolgrill. Det är inte alla som gilla röken som utvecklas när du tänder grillen. Det finns också en brandrisk som inte ska underskattas.

Med en bra elgrill ser du till att främja grannsämjan intakt. SUNTEC BBQ-9493 kommer med stativ men kan också användas som bordsgrill. Den har avtagbart lock med inbyggd termometer.

Gasolgrillen

Debatten om gasol mot kol är något som förmodligen aldrig tar slut. Båda teknikerna har sina tillskyndare, men om du uppskattar bekvämlighet så är gasolgrillen något för dig. 

Landmann Triton Gasgrill är en rejäl grill med fyra brännare och en kokplatta. Grillzoner i olika nivåer gör att du kan laga många olika rätter samtidigt.

Klotgrillen

Klotgrillen är oerhört populär på grund av att man kan göra så mycket med den. Du kan snabbgrilla, långgrilla och varmröka i klotgrillen. Ventiler upptill och nertill gör det lätt att ställa in temperaturen. 

Weber Classic Kettle är en rejäl och robust grill med ​​porslinsemaljerat lock och balja vilket gör grillen vädertålig och lätt att rengöra. Integrerad termometer i locket visar temperaturen i grillen. One-Touch rengöringssystem gör det enkelt att fösa ner askan på askfatet med bara en hand och de två briketthållarna briketterna på plats på gallret.

Keramisk grill

Keramiska grillar har blivit mycket populära de senaste åren. De kostar en hel del, men du kommer definitivt att få titeln som grannskapets grillkung om du satsar på en sådan här. Kamado Joes Classic II keramikgrill kommer med sin skarpt röda färg att bli ett blickfång i trädgården. Men sina 125 kilo i vikt är det här definitivt ingen picknickgrill. Den är mångsidig som få och ger dig möjligheten att lyfta dina grillskills till helt nya nivåer.

Om inte någon av de ovanstående passar så finns det ett enorm urval av grillar på Amazon.se. Och dessutom finns alla grilltillbehör du kan tänka dig.