Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Varning för het sommar – köp fläkt redan nu

När värmen böljar över landet är det viktigt att vara förberedd.
För du behöver inte bäva för tropiska dygn. Med effektiva fläktar får du den svalka som behövs för att sömnen inte ska bli lidande.
Här tipsar vi om marknadens bästa modeller.

Här kan du hitta ett större utbud av olika typer av fläktar

Har du tröttnat på att inreda sängen med kylklampar och PET-flaskor fyllda med kallt vatten? Spelar det ingen roll att du duschat precis innan läggdags? Och brukar du dessutom ha svårt att sova med öppet fönster eftersom du störs av nattens buller?

Under säsongens heta nätter är det många som känner hur svetten lackar, lakanen klibbar på ryggen och att klockan obönhörligt tickar på samtidigt som man ligger och vrider och vänder på sig i väntan på sömn.

En effektiv fläkt på golvet, nattduksbordet eller kanske i taket kan i många fall vara lösningen på problemet.

Här listar vi några olika typer av fläktar som räddar nattsömnen när sommarens värme löper över landet.

AireRyder takfläkt

Det är som om sovrummet omsluts av en filt av svalka när denna takfläkt, perfekt anpassad för 15 kvadratmeter stora rum, sätts igång. Fläkten går att styra med fjärrkontroll eller med dragkabel. Dessutom är den multifunktionell och kan användas både på sommaren och vintern. Vem vill inte spara värmekostnader under de kyligare månaderna?

Här kan du köpa AireRyder takfläkt

Pro Breeze golvfläkt

Med hela 80 graders oscillationstäckning sprids luftutblåset över ett stort område, och ger en skön cirkulerande bris över hela sovrummet. Denna nätta och fristående golvfläkt har tre hastighetsinställningar. Kontrollpanelen är lättnavigerad och med fjärrkontrollen i handen kan du själv välja mellan olika inbyggda timerlägen.

Här kan du köpa Pro Breeze golvfläkt

Boneco Luftduschventilator F220

Skrivbordsfläkt i snygg och innovativ design som ger utmärkt luftcirkulation i hela sovrummet. Luftflödet kan vridas manuellt i 270 grader och det finns fyra effektsteg att laborera med.

Här kan du köpa Boneco Luftduschventilator F220

Batteridriven minifläkt

Dess litenhet till trots är denna minifläkt ett prisvärt alternativ. Fläkten har ett inbyggt, uppladdningsbart batteri, och håller i upp emot tre timmar efter full laddning med USB-kabel.

Tack vare sin enkla design kan du packa med den på resor: i handväskan, bagagetrunken och i innerfickan. Fläkten väger bara 150 gram och kan placeras på vilken plan yta som helst. Kanske för dig som ofta är i farten?

Här kan du köpa en batteridriven minifläkt

Princess 350000 Smart Tower

Skapar en optimalt uppfriskande bris när du gjort dig redo för att sova. Fläkten är lätt att styra via smartmobilen eller röstkommando (appen HomeWizard Climate). Med stilren design blir denna lyxiga fläkt till en modern inredningsattiralj. Testa de tre luftflödesinställningarna för att få njuta av känslan av en uppfriskande promenad på stranden eller för att få en natt med god sömn. Fläkten kan stängas av automatiskt genom tidsinställningen i appen eller med timerfunktionen.

Här kan du Princess 350000 Smart Tower

Tristar VE-5970

Retrokänslan är total när det gäller denna kopparfärgade bordsfläkt. Men den är inte bara snygg att titta på, fläkten kyler också effektivt ned sovrummet tack vare 80 graders vridfunktion. I urvalslistan finns tre effektnivåer.

Här kan du Tristar VE-5970

Här hittar du fler varianter av fläktar!