Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Vilka hörlurar är egentligen bäst?

Du skyndar ut genom dörren med tandkrämssmaken kvar i munnen. Du vet att det är bråttom nu. Bråttom för att hinna med bussen som ska ta dig till jobbet. Så du springer ned för trapphuset och ut genom porten - och du hinner precis på bussen innan dörrarna slår igen. Stressen har varit påtaglig. Tänk om det bara fanns ett sätt att stänga ute världen…

Ett av världens största utbud av hörlurar- och högtalare hittar du här

Sony WH-1000XM4 Hörlurar

I det stressiga vardagsliv du (och jag) lever är det nästan ett måste att ge dig själv utrymme att andas. Utrymme att stänga ute världen. Utrymme att bara vara du och ingen annan. För det betalar alltid tillbaka sig, eftersom du pausar från stress och vardagsbekymmer.

Det bästa sättet att stänga ute världen är att koppla i headsetet från Sony och sätta på en riktigt bra podd eller en nysläppt platta av en artist som du tycker om. Samtidigt kan man inte njuta om inte ljudet är av hög kvalitet. För varför skulle man vilja lyssna på något, om inte innehållet håller den nivå det förtjänar? Se därför till att utrusta dig med ljud (och design) i världsklass. Sony WH-1000XM4 är det du letar efter. 

Sony behöver väl egentligen knappast en introduktion. Därför skippar vi helt enkelt att förklara digniteten företaget sitter på. Istället väljer vi att fokusera på kvaliteten i hörlurarna. Denna värstingmodell har ett branschledande ljud och kommer naturligtvis med en brusreducerande funktion.

Här kan du köpa de här hörlurarna

JBL Tune 510BT On-Ear Hörlurar

För den som inte vill lägga runt 3000 kr på ett par hörlurar finns ett mycket rimligt alternativ. JBL Tune 510BT är hörlurarna som ger mest ljud till minst peng. Det här är vad engelsmännen kallar bang for the buck. Slå till, medan de fortfarande finns i lager.

Här kan du köpa de här hörlurarna

Bose 700 brusreducerande hörlurar

När Bose 700 släpptes var det som världen stannade upp. Tidigare hade hörlurar inte varit så uteslutande som Bose 700 faktiskt var. Det här är de brusreducerande hörlurarnas urmoder. Snygga är de också, eller hur?

Här kan du köpa de här hörlurarna

Vill du bläddra bland ett större utbud – då kan du klicka här