Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Winter is coming – prylarna som räddar dig från kylan

Winter is coming. Dags att ladda upp inför den bitande kylan. Du har säkerligen dragit fram den gamla dunjackan, kängorna och de vantarna mormor stack till dig när du var tonåring. Men det finns fler ting du bör dra fram när kylan biter sig fast, om du på riktigt vill slippa frysa. Nämligen värmefilten och värmekudden. Då kan du luta dig tillbaka och låta kroppen få sin kärlek. Säg hej då till stela leder, och hej till varma rörliga leder och muskler.

Amazon.se har allt för att göra hemmet redo för vintern

Minusgraderna börjar stiga och trots att du pälsar på dig med dunjacka, stickade tröjor och varma skor känner du dig alltid frusen när du kommer innanför dörren. Det enda du vill är att känna dina fötter igen och sänka dina axlar. Sommaren har aldrig känts så långt borta som nu. Vinterns glans försvinner i allt huttrande, men det är dags för att sluta gnälla om kylan. För det finns ting som åter ger värme när ingenting annat kan ge dig den omtanken, inte ens en kopp varmchoklad eller en mysig famn. Det är givetvis de genialaste uppfinningen av dem alla, vi pratar förstås om värmefilten och värmekudden. Inte den som värms i micron utan den elektriska och gosiga filten som blir varm på en sekund och behåller värmen så länge du bara vill. En riktig skatt till pryl.

Prylarna som håller dig varm i vinter

Gosig värmefilt från Beurer

Den ultramysiga värmefilt har hela sex olika temperaturnivåer. Du kommer garantera hitta värmen för just dig. Dessutom kan du fullt ut slappna av och slippa oroa dig om du stängt av filten då den är utrustad med ett säkerhetssystem med automatisk avstängning. Kan tvättas i tvättmaskin. 180 x 130 cm stor.

Värmekudde från VITALmaxx 

Känner du av spänningar i nacken, axlar och rygg extra mycket under vintern? Då kan det vara kylan som ställer till det lite extra för dig. Vad är då inte mer perfekt än en mysig kudde som dessutom kan värma och mjuka upp dina leder och muskler. Värmekudden kan dessutom anpassas efter just dina individuella behov med sina sex värmenivåer. Dessutom ger axelvärmaren optimal värmefördelning över nacke och axel. Kudden tummar inte på säkerheten, den stängs därför automatiskt av efter 1,5 timmar. Dessutom har värmekudden ett överhettningsskydd.

Luftrenare och värmefläkt från Philips 2000 Series 

En produkt alla bör ha i sitt hem. Med en 3-i-1 funktion : rengöring, uppfriskande och uppvärmning av luften när som helst var som helst. Här får du både värme för kalla kvällar, tar bort de sista resterna i luften efter en riktigt festkväll och piffar till luften under kvava dagar. Har hög filterprestanda för CADR på 165 m³/timme. En fläkt för hemmet året runt, funkar lika bra på sommarens heta dagar som vinterns kyliga.

Eleganta tofflor i varm fuskpäls

Ett par tofflor var man och kvinna bör ha hemma. Fossingarna måste få sin kärlek med under de frusna, frostiga kvällarna. Kryp ner i dessa raringar och du kommer glida runt hemma i en mysig melodi. Klassisk modell som aldrig går ur tiden. För extra trevnad, köp flera och låt era gäster glida ner i dessa när de stiger på hos er under julmysets kvällar.

Värmefilt next level

Denna värmefilt har hela nio värmeinställningar och passar både för kyliga sommardagar och iskalla vinternätter. Tummar inte heller på säkerheten med ett inbyggt avancerat system med överhettningsskydd. I det mysigaste materialet ma kan komma på – omvändbar microfleece. Inget har någonsin varit så fluffigt och varmt.

Läs mer:

Här är de mysigaste filtarna till ditt hem

Tyngdtäcke – därför har det blivit så populärt

Boosta immunförsvaret med en värmande kopp

 

Här kan du spana in fler mysiga värmefiltar